پخش زنده
امروز: -
برداشت محصول جو از مزارع شهرستان پارس آباد مغان اردبیل آغاز شد.
امسال از مجموع اراضی کشاورزی پارس آباد مغان حدود ۲هزار و ۶۰۰هکتار از اراضی دیم و آبی این شهرستان به کشت جو اختصاص یافته بود و پیشبینی میشود نزدیک ۵ هزار تن محصول برداشت شود. در کنار برداشت جو, برداشت گندم نیز از 18 خردادماه در چهار مرکز خرید که پیش بینی شده آغاز خواهد شد
برای برداشت غلات بیش از 300 کمپاین ومشاین های کشاروزی در پارس آباد مغان فعالیت دارند.
پایین بودن قیمت جو در سالهای اخیر باعث کاهش سطح زیر کشت این محصول شده است. امسال با توجه به کمبود نهاده های دامی قیمت جو در بازار آزاد بیشتر از قیمت گندم خریداری می شود کشاورزان می گویند هر چند قیمت خوب است اما مسولان باید به نسبت تورم قیمت تضمینی جو را افزایش دهند.
دوستداران محیط زسیت نیز از کشاورزان خواسته اند از آتش زدن بقایای کاه و کلش خودداری کنند چرا که سوزاندن آن باعث ازبین رفتن خاک کشاروزی و از بین رفتن میکرو اورگانیسم ها و در دراز مدت باعث لم یزرع شدن مزارع می شود.