پخش زنده
امروز: -
استاندار کهگیلویه و بویراحمد برای رفع مشکلات در روستاهای بخش جلاله قول اقدام مساعد داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار شهرستان دنا در حاشیه بازدید مسئولان کهگیلویه و بویراحمد از روستاهای کم توسعه یافته جلاله گفت: منطقه جلاله دارای ۵ پاره روستا با جمعیتی افزون بر ۲۵۰ تا ۳۰۰ خانوار بوده که در گذشته بالغ بر یکهزار نفر جمعیت داشته، ولی به علت نبود امکانات به شهرستانها و استانهای همجوار مهاجرت کردهاند.
کورش درخشان زاده با بیان اینکه راه های ارتباطی مناسب از درخواستهای مردم این منطقه است، افزود: با بارش برف در فصل سرما بیش از ۶ ماه به صورت کامل جاده بسته میشود و تنها مسیر تردد آنها، جاده لردگان است.
وی نبود پوشش شبکههای تلویزیونی را از دیگر مشکلات مردم منطقه جلاله بیان کرد و ادامه داد: به علت نبود پوشش مناسب اینترنت و ارتباطات سیار، مردم این منطقه از ماهواره استفاده میکنند.
فرماندار دنا با اشاره به اینکه رفع مشکلات حوزه بهداشت، فرسودگی شبکه آب روستاهای جلاله نیز از دیگر مطالبات مردم است، تاکید کرد: سدی در بالادست منطقه جلاله وجود دارد که برای منطقه سادات محمودی مشکلاتی ایجاد کرده است.
درخشان زاده از مسئولان خواست با ایجاد پمپاژ آب کشاورزی به واسطه وجود رودخانه خرسان در این منطقه، برای رونق بخش کشاورزی کمک کنند.
درخواست رفع مشکل پوشش اینترنت، تلفن همراه و اتصال شبکههای صدا و سیما در منطقه
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید از مسئولان خواست در خصوص رفع مشکل پوشش اینترنت، تلفن همراه و اتصال شبکههای صدا و سیما در این منطقه تلاش کنند.
روشنفکر با ابراز تاسف از نبود امکانات در این منطقه بخصوص گاز، نبود جاده مناسب و بن بست بودن ۶ ماهه این منطقه به علت بارش ها، آب آشامیدنی، اینترنت و بهداشت مناسب، افزود: مشکلات این منطقه نیاز به رسیدگی جدی و سریع دارد.
وی بیان کرد: در این سفر مقرر شد مشکلات از طریق دستگاههای خدمات رسان اولویت بندی و به سرعت رفع شود.
در این میان، استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به مشکلات آب آشامیدنی این منطقه از اختصاص ۲۰ تانکر آبرسانی به امور عشایر استان خبر داد و گفت: با انعقاد قرارداد با امور عشایر، مشکل کمبود آب این منطقه رفع میشود.
سیدعلی احمدزاده در خصوص مشکلات راه این منطقه هم افزود: بیش از ۲۰ کیلومتر راه سازی باید در منطقه سخت گذر و پرخطر جلاله انجام شود.
وی ادامه داد: از این میزان ایجاد حدود ۱۷ کیلومتر راه تا رودخانه خرسان و ۲ کیلومتر بعد از آن برای اتصال به منطقه ده برآفتاب تسریع مییابد و ایمن سازی میشود.
استاندار اضافه کرد: عمق آب رودخانه خرسان واقع در این منطقه در برخی نقاط به ۲۰ متر میرسد و در کمترین نقطه ۱۵ متر و مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده، که ساخت پل در این منطقه ضروری است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۰ میلیارد تومان برای احداث پل در روستاها نیاز است، اضافه کرد: برای تامین اعتبار و ساخت پل تا سال آینده قول مساعد میدهم.
احمد زاده درباره مشکل کشاورزان این منطقه هم به جهاد کشاورزی دستور داد با ایجاد استخر و ذخیره سازی آب در چشمه ها، زمینهای این منطقه به صورت آبی کشت شوند.
استاندار در خصوص مشکل شبکههای تلویزیون و آنتن دهی تلفن همراه هم گفت: مقرر شد صدا و سیمای مرکز استان ظرف یک هفته و مخابرات ظرف مدت یک ماه مشکل مردم را رفع کند.
احمدزاده ادامه داد: برای ایجاد جاده هم تلاش میشود بخشی از اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات استانی و بخشی هم در سفر به تهران و از اعتبارات ملی تامین شود.