رئیس سازمان نظام پزشکی خبر داد:
ارائه بسته ماندگاری پزشکان در مناطق محروم
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور : سرانه پزشک در کلانشهرها ۵ برابر مناطق محروم است و برای جبران این کمبود بستهای از مشوقها برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تدوین وبه مجلس شورای اسلامی برای تصویب ارسال شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر رئیس زاده افزود: باید الزامات ماندگاری پزشکان در مناطق محروم را تهیه کنیم، مشوقهایی از قبیل افزایش تعرفه و امتیازات از قبیل حذف مالیات یا تسهیل مجوزها برای ایجاد مطب و ... زمینهی ماندگاری پزشکان در این مناطق را فراهم میکند.
رئیس سازمان نظام پزشکی در برنامه صف اول با اشاره به اینکه در حوزه سلامت سالانه ۹۰۰ میلیون خدمت به مردم ارائه میشود، میزان تخلف پزشکان را به نسبت این آمار بسیار ناچیز عنوان کرد.
به گفته او در سال ۱۴۰۰ که به دلیل همه گیری کرونا مراجعات پزشکی کمتر بود ۷ هزار پرونده تخلف از قصور و تقصیر و تخلفات مالی پزشکان داشتیم که ۴۲ درصد آنها منجر به صدور کیفر خواست شده و از این میزان آرا صادره سازمان نظام پزشکی ۸۲ درصد پروندههای پزشکی را به نفع مردم حکم صادر کرده است و این آمار نشان میدهد که ما در دفاع از حقوق مردم با همکاران خودمان هم تعارف نداریم.
آقای دکتر رئیس زاده در واکنش به انتشار تعرفههای نجومی درمان از سوی این سازمان که گفته میشود با هدف آگاهی از هزینههای تمام شده خدمات است؛ تاکید کرد چانی زنیها برای تعیین تعرفه سالانه بایددر جلسات کارشناسی باشد و به میان مردم کشیده نشود.
وی همچنین افزود: ما نمیخواهیمتعرفههای نظام سلامت به مردم فشار بیاورد و تلاش میکنیم که بیمهها ۷۰ درصد هزینهها را پوشش بدهند و مردم ۳۰ درصد پرداخت از جیب داشته باشند.
رئیس سازمان نظام پزشکی همچنین از تلاشهای این سازمان برای اجرای کامل نسخه الکترونیک خبر داد.
به جای این پول پاشی مجلس به فکر رفع تعارض منافع رشته های پزشکی و خارج کردن آموزش پزشکی از ذیل وزارت بهداشت باشند.
بنده معلم هستم و با همسر و دو فرزندم در روستا و منطقه بسیار محروم سکونت دارم.
هیچ پزشکی هم به خاطر بدی مسیر رفت و آمد ،بدی آب و هوا ،کمبود امکانات و.....حاضر به سکونت در اینجا نیست و اگر پزشکی هم مراجعه کند با خودروی دولتی چند ساعتی حاضر شده و بعد بر می گردد
اما سوال از مسئولین محترم:
از لحاظ حقوق دریافتی کمترین دریافتی را دارم (حقوق امسال ۱۴۰۱ دریافتی بنده با همه موارد منطقه محرومی و فرزند و... حدود ۴/۴۰۰ هست )
خانه استیجاری و رفت و آمد از همین حقوق باید پرداخت شود (همکارانم که به اینجا رفت و آمد می کنند ماهیانه حدود ۷۰۰ تا ۱ میلیون هزینه می پردازند)
از لحاظ درمانی بیمه به اصطلاح تکمیلی آتیه سازان تعهدات هزینه بر مثل دندانپزشکی را اصلا شامل نمی شود و خدا نکند دندان اعضای خانواده در اینجا دچار خرابی شود که هزینه از یک سو و نبود امکانات از طرفی و دوری راه تا رسیدن به دندانپزشک از سوی دیگر..
اگر بخواهم حرفی از انتقالی به منطقه ای برخوردارتر بزنم به سرعت مخالفت شده و با قوانینی عجیب و بهانه های مختلف ما را به اجبار نگه می دارند در حالی که ارگانهای دیگر مثلا نیروهای مسلح نهایتا ۵ سال منطقه عملیاتی یا بد آب و هوا دارند و بس.
انگار معلمی اگر پا به منطقه محروم گذاشت خود و خانواده اش هم باید زیر خط فقر بمانند و هیچ حقی و حرفی نداشته باشند.
اگر برای یک پزشک جهت رفع نیاز جسمی مردم بسته های حمایتی و...در نظر گرفته می شود چرا برای معلمی که با کمترین حقوق با خانواده و در بدترین شرایط زندگی برای رفع نیاز روحی و علم آموزی فرزندان این سرزمین اینجا حضور پیدا کرده هیچ حمایتی صورت نمی پذیرد؟!!
ای کاش همه کارمندان از هر صنفی به صورت عادلانه قضاوت و حمایت می شدند.