پخش زنده
امروز: -
مدیر یک شرکت دانش بنیان گفت: مهمترین ویژگی دستگاه عملگر برقی، قابلیت ضد انفجاری آن بوده و وظیفه باز و بسته کردن شیرها روی خطوط انتقال سیال مانند نفت، گاز و آب را بر عهده دارد.
به گزارش خبرگزای صدا وسیما، مصطفی اسماعیلبیگ در حاشیه برگزاری نمایشگاه عصر امید در مصلای تهران، در تشریح فعالیت این دستگاه گفت: این دستگاه وظیفه باز و بسته کردن شیرها روی خطوط انتقال سیال مانند نفت، گاز و آب را به عهده دارد. ویژگی این دستگاه عملکرد آن به سه صورت کنترل از راه دور، دستی و لوکال است.
وی با اشاره اینکه در شرایط تحریمهای ناجوانمردانه نیازهای کشور باید به دست متخصصان داخلی تأمین شود، اظهار کرد: این دستگاه به علت وفور استفاده در صنعت نفت و گاز کشور به روش مهندسی معکوس از روی یکی از برندهای معروف و در سه مرحله طراحی و ساخته شده و پس از تأیید استانداردهای لازم و اولیه، مراحل ساخت ادامه پیدا کرد. فقط چند کشور در دنیا توانایی ساخت این دستگاه را با استانداردهای مورد تأیید دارا هستند. در مرحله اول بخش الکترونیک دستگاه، سپس قطعات مورد نیاز ازجمله چرخدندهها و قطعات مکانیکی و الکترومکانیکی و در مرحله آخر نیز بدنه دستگاه که باید از جنس آلومینیوم ضد انفجار باشد، ساخته و تأییدیههای لازم دو مرحله اول از شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی دریافت شده است.
طراح و سازنده دستگاه عملگر برقی با تشریح ویژگیهای استفاده از این دستگاه در صنعت نفت و گاز عنوان کرد: مهمترین ویژگی این دستگاه قابلیت ضد انفجاری آن بوده و شرایط ایمنی را برای محل مورد استفاده تأمین میکند. اخذ گواهی ضد انفجار این دستگاه در کشور میسر نیست و برای دریافت گواهینامه نیاز ارسال حداقل پنج دستگاه به کشورهایی مانند ایتالیا بوده که با توجه به هزینه ساخت دستی این محصول و نیز دستمزد مراحل اخذ گواهینامه ضد انفجار، جذب پشتیبان برای تولید انبوه لازم و ضروری است.
اسماعیل بیگ گفت: در صورت وجود سرمایهگذار، امکان تولید انبوه آن میسر بوده و قیمت نمونه خارجی این محصول حدود ۱۵ تا ۲۵ هزار دلار است؛ اما این محصول با توجه به اینکه دستساز تولید شده توانایی رقابت با نمونههای خارجی را دارد که البته در صورت تولید صنعتی قطعاً هزینه ساخت کمتر از این خواهد بود. ارتباط صنعت با دانشگاه ضرورت و نیاز اساسی بوده و در کشور امکان پاسخگویی به بسیاری از نیازهای صنایع وجود دارد. این محصول پس از اعلام نیاز شرکت ملی نفت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر طراحی و اجرایی شد.
وی با تمجید از اجرای رویداد ملی عصر امید این رویداد را فرصتی برای دیده شدن همه دستاوردهای دانشگاه برشمرد که قابل ستایش است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» برای معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیتهای حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانشبنیانی و فرصتی برای اشتغالآفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راهاندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارتآپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامهریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از دیروز هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه میشود.