پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: امسال ۶۰۰ نفر در استان بر اساس نیازسنجی انجام گرفته، متقاضی کسب مهارت در طرح ایران و آلمان هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، پیام رشیدی افزود: اجرای طرح آموزش شغلی دوگانه ایران و آلمان به واسطه انعقاد تفاهمنامه بین اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران؛ سازمان آموزش فنی و حرفهای و وزارت همکاری های اقتصادی آلمان از سال ۱۳۹۶ در پنج استان از جمله خراسان رضوی آغاز شده است.
وی گفت: این طرح براساس مزیتهای سیستم آموزشی دوگانه در آلمان و تجربهای که آن کشور در حوزه مهارت آموزشی داشته و آن را به کشورهای دیگر از جمله ایران با رایزنیهایی اتاق بازرگانی ترویج داده، به اجرا درآمده است و بیشتر جنبه حمایتی و مهارتآموزی در کشور بویژه اشتغال برای نیروهای جوان دارد.
مدیر عامل موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی خراسان رضوی افزود: این طرح بازوهای اجرایی از جمله انجمن صنعتگران آلمان و سازمان فنی و حرفه ای کشور را داراست و نمایندگی شرکتی در آلمان نیز بر نحوه اجرای آن در کشورمان نظارت می کند.
رشیدی گفت: از سال ۱۳۹۶ پنج استان به عنوان استان های پایلوت اجرای طرح آموزش شغلی دوگانه ایران و آلمان انتخاب شدند و اجرای آن در دو فاز سه ساله آغاز شده که خراسان رضوی یکی از این استان ها است.
او افزود: بعد از اینکه اجرای دو فاز سه ساله طرح آموزش شغلی دوگانه ایران و آلمان در استانهای مزبور به پایان رسد، نظام مهارتی کشور تلاش می کند با کمک اتاقهای بازرگانی در این زمینه استقلال خود را بدست آورد، چرا که هدف اصلی در این طرح پرورش نیروهای ماهر و متخصص برای بنگاه های اقتصادی است.
مدیر عامل موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: در این راستا اتاق بازرگانی، سازمان فنی و حرفه ای کشور، شرکتها و بنگاههای اقتصادی بخش خصوصی در این طرح حضور یافته اند و آموزشگاه های فنی و حرفه ای نیز به عنوان محل ارایه آموزشها و بنگاه های اقتصادی به عنوان محیط واقعی کار در آن فعالیت دارند.