پخش زنده
امروز: -
گوجه سبز میوه نوبرانه بهاری به دلیل داشتن طعم ترش طرفداران زیادی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ گوجه سبز دارای ویتامینهای مختلف نظیر C، A و برخی ویتامینههای گروه B و مواد معدنی نظیر فسفر و پتاسیم است.
پزشکان متعقدند مصرف گوجه سبز باید در برخی افراد با احتیاط صورت گیرد و بیماران کلیوی و افراد مستعد تشکیل سنگهای کلیوی به دلیل میزان بالای اسید اگزالیک موجود در گوجهسبز باید مصرف این میوه را محدود کنند.
همچنین بیماران مبتلا به زخم معده، ریفلاکس معده و سایر بیماریهای گوارشی نیز به دلیل میزان بالای اسید سیتریک و اسید مالیک موجود در گوجه سبز باید در مصرف این میوه محتاط باشند.
مصرف این میوه در کودکان زیر سه سال نیز به دلیل احتمال بروز حساسیت باید با احتیاط صورت گیرد. این حساسیت ممکن است به صورت حساسیتهای پوستی، اگزما، سرخ شدن و خارش شدید پوست بروز کند.
بیماران کلیوی و افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه میشود در هنگام مصرف گوجه سبز از افزودن نمک به آن پرهیز کنند.
شستشوی کامل و ضدعفونی گوجه سبز قبل از مصرف ضروری است و باید حتما پیش از مصرف میوه را به خوبی شست و ضدعفونی کرد.