پخش زنده
امروز: -
استاندار یزد: پنج آسیب اجتماعی عمده که استان را با چالش مواجه میکند، به صورت ریشهای واکاوی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی در نشست هم اندیشی بررسی مسائل اورژانس اجتماعی بهزیستی یزد با اشاره به اهمیت تشکیل اتاق فکر با حضور متخصصان گفت: کارگروه فرهنگی و اجتماعی نیاز به اتاق فکر دارد که در آن متخصّصان شامل جامعه شناس، روانشناس و کارشناس دینی حضور داشته باشند.
وی از تصویب نامه هیات وزیران خبر داد و افزود: نزدیک به ۱۷ صفحه این تصویب نامه در حمایت بهزیستی و مددجویان تحت پوشش آنهاست.
استاندار یزد تصریح کرد: کلیه دستگاههای پیوست این تصویب نامه موظفند در قالب کارگروهی که با محوریت استان تشکیل میشود ظرف مدت یکماه در همه مسائل پیشگیری، درمان و مقابله، حداکثر همکاری را که متناسب با ظرفیت استان قابل انجام است در قالب سند عملیاتی و حمایتی استان از مجموعه بهزیستی داشته باشند.
وی ادامه داد: وظیفه کارگروه استان این است که بار هر مجموعه را در قالب ظرفیتها و توانمندیهایی که دارد، روی دوش خودش بگذارد.
فاطمی مشارکت اجتماعی را یکی از ماموریتها و رسالتهای بهزیستی دانست و گفت: این شرح ماموریتها صرفاً با توان مجموعه اداری حل شدنی نیست، حتماً مشارکت آحاد جامعه را میطلبد و یکی از هنرهای سازمان بهزیستی مشارکت پذیری مردم است که باید به طور ویژه روی آن کار کنید.
استاندار با بیان اینکه بخش خیّری در حوزه آسیبهای اجتماعی ساماندهی ندارد، اظهار داشت: این نیز یک آسیب است چرا که وقتی آسیب اجتماعی بیاید دامن همه را میگیرد و فقط به خود فرد نمیرسد.
وی تأکید کرد که پنج آسیب اجتماعی عمده که استان را با چالش مواجه میکند، به صورت ریشهای واکاوی شود.
فاطمی با اشاره به وجود ثروت و افراد خیّر در استان یزد اظهار داشت: با وجود خیّرین مشارکت جو میتوان یزد را بدون فقر داشت و فقر مطلق را جمع آوری و استان را به گونهای اداره کنیم که خیلی از معضلات وجود نداشته باشد، اما همه اینها نیاز به برنامه دارد.
وی همچنین خواهان تشکیل شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت در حوزه اجتماعی شد و خاطر نشان کرد: این شورا باید به مشارکت بخش خصوصی در حوزه آسیبهای اجتماعی بپردازد.