پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان : رسالت امروز روحانیت زمینه سازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز گیلان ؛ مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در نشست تخصصی طلاب و روحانیت درخصوص نقش شاگردان مکتب امام صادق (ع) در تحقق تمدن نوین اسلامی با بیان اینکه رسالت امروزِ روحانیت با رسالت روحانیت قبل از انقلاب متفاوت است افزود: بعد از انقلاب اسلامی ، رسالت اصلیِ روحانیت زمینه سازی برای تمدن نوین اسلامی است که رهبر انقلاب نیز در بیانیه گام دوم انقلاب به آن تأکید دارند.
حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن گفت: در این شرایط ، تلاش و فعالیت جامعه روحانیت در تبیین اهداف انقلاب، ضروری است.
در ادامه این نشست، تعدادی از اساتید حوزه در خصوص نقش امت در جامعه اسلامی، شیوه مدیریت جامعه اسلامی، حفظ عزت ملت، فعالیت رسانهای در جامعه اسلامی و نگاه توسعه محور به جامعه سخنرانی و تبادل نظر کردند.