پخش زنده
امروز: -
محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی در ارتباط با سند جامع گردشگری استان پیامی صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی متن این پیام به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
آذربایجان غربی سرزمینی ناب در شمال غرب ایران، بهره مند از جاذبه های بی نظیر و کم نظیری است که دل هر بیننده ای را به وجد می آورد. از تخت سلیمان تکاب گرفته تا دریاچه ارومیه هر یک قابلیت آن را دارد تا به تنهایی ریل گذار توسعه ای پایدار باشد. بهره نبردن از این ظرفیت های گردشگری همواره یکی از خلاهای جدی در دستیابی به توسعه پایدار این سرزمین مطرح بوده است. سهم گردشگری در پیشبرد روند توسعه کم فروغ بوده و متولیان امر نیز تا به امروز نتوانسته اند از این ظرفیت مهم که ویژگی هم مرزی با سه کشور را نیز با خود به همراه دارد استفاده ببرند. لذا به منظور تنوع بخشیدن به منابع رشداقتصادی، درآمدهای ارزی و همچنین ایجاد فرصت های مختلف شغلی در این استان که بشدت دغدغه ایجاد شغل دارد، توسعه صنعت گردشگری از اهمیت دو چندانی برخوردار است.
با توجه به این شرایط و با توجه به اینکه آذربایجان غربی طبق آمارهای رسمی دارای رتبه دهم جاذبه های طبیعی و رتبه نهم جاذبه های باستانی و تاریخی است و همچنین جمعیت جوان رو به گسترش و لزوم افزایش درآمد ارزی و سرمایه گذاری خارجی، توجه بیش از پیش به این بخش می تواند زمینه رسیدن به اشتغال کامل، افزایش درآمد ارزی، معرفی تاریخ، فرهنگ و سنن این سرزمین به گردشگران داخلی و خارجی بویژه کشورهای همسایه، تقویت دیپلماسی منطقه ای و در هم شکستن مرزهای قومی و اقلیتی را فراهم کند.
تدوین سند جامع توسعه گردشگری آذربایجان غربی می تواند در نقش آفرینی جدی این صعنت در روند توسعه پایدار استان بسیار موثر واقع شود. صنعت گردشگری در آذربایجان غربی می تواند با برنامهریزی اصولی و شناسایی مزیتها و محدودیتها که در مطالعات سند جامع نیز مدنظر قرار گرفته نقش مؤثری در توسعه شهرها و روستاها و در نتیجه توسعه استان و تنوع بخشی به اقتصاد داشته باشد.
ضمن قدردانی از دست اندرکاران تدوین سند جامع توسعه گردشگری آذربایجان غربی امید آن می رود تا متولیان امر با درک این موضوع که صنعت گردشگری با ویژگی های خاص خود، صنعتی پویا با آیندهای روشن تلقی می شود و سرمایه گذاری در این صنعت یک ضرورت اساسی است، در مقوله جذب گردشگران از طریق معرفی فاخر داشته های تاریخی و طبیعی و نیز تامین بسترهای رفاهی و فراغتی گردشگران بیش از پیش اهتمام ورزند. دولت سیزدهم با رویکرد بهره گیری از ظرفیت های مغفول توسعه برای دستیابی به عدالتی پایدار نسبت به شکوفایی ظرفیت گردشگری در آذربایجان غربی در حوزه های مختلف اعم از گردشگری دفاع مقدس، مذهبی و سیاحتی توجه ویژه دارد چرا که این صنعت در این سرزمین به عنوان عامل تولید فرصت های شغلی و زمینه ایجاد توسعه و فرصت های جدید محسوب می شود.»