پخش زنده
امروز: -
رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت ایران گفت: بسته پوشش بیمه همگانی سلامت با داشتن بیش از ۸ هزار خدمت درمانی در زمره کشورهای پیشرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، "علی اکبری ساری" با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته شبکه یک سیما درباره ضرورت اجرای پوشش بیمه همگانی افزود: بسته خدمات پایه و ضروری، بیش از ۸ هزار خدمت را تحت پوشش قرار میدهد و حدود سه هزار و ۷۰۰ خدمت پزشکی، دو هزار و ۲۰۰ خدمت دارویی و ۷۰۰ خدمت آزمایشگاهی و ۷۰۰ خدمت رادیولوژی و مقدار کمی خدمت دندانپزشکی در این بسته خدمات پوشش بیمه همگانی قرار دارد.
"اکبری ساری" افزود: این بسته خدمت با کشورهای پیشرفته هم قابل مقایسه است، اما موضوع مورد انتظار کیفیت خدمات است حالا که همه خدمات ضروری تحت پوشش است، کیفیت این خدمات هم باید افزایش یابد.
رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت ایران گفت: در جامعه هیچ فردی به علت بیماری و نداشتن استطاعت مالی نباید از گرفتن خدمات محروم شود و دولت و جامعه نمیتوانند نسبت به این موضوع بی توجه باشند، از طرفی برخورداری از پوشش بیمه همگانی در رشد اقتصادی کشورها موثر است و بیمههای پایه از نظر عدالت، بهره وری و سلامت نقش موثری دارند.
"علی اکبری ساری" تاکید کرد: اجرای بیمه همگانی قانون مصوب کشور از سال ۷۳ است که تاکنون اجرا نشده است، همچنین اصل ۲۹ قانون اساسی هم کامل به آن اشاره دارد، همچنین رهبری هم در سیاستهای کلی سلامت تاکید کرده اند و مطالبه مردمی نیز هست.
رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت تاکید کرد: براساس آمارهای منتشر شده میزان پرداخت از جیب مردم در خدمات سلامت حدود ۴۵ درصد است که بر اساس آمار و اطلاعات مرکز آمار ایران در سال ۹۹ به ترتیب خدماتی مانند دارو، درمان، آزمایشگاه و دندانپزشکی بیشترین هزینههای پرداختی مردم در خوزه دران را شامل میشوند.
"علی اکبری ساری" با بیان اینکه انتظار اینست در ۲ سال آینده پرداخت از جیب مردم یا هزینههای کمرشکن که بین سه و نیم تا شش و نیم درصد بیان میشود در دهکهای پایین کاهش یابد، خاطرنشان کرد: برنامه پیش رو اینست که در دو سال آینده این ۴۵ درصد پرداخت از جیب مردم به ۳۰ تا ۳۳ درصد کاهش یابد.