پخش زنده
امروز: -
سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی و تزیینی در استان کردستان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه در مجموع در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در استان تولید شده است، گفت: هزار و ۳۶۱ نفر نیز به صورت مستققیم در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
مهدی فتحی افزود: در بخش تولید و تفریخ ماهیان سردابی (قزل آلا) در سال ۱۴۰۰ از تعداد ۲۵۰ واحد پرورش ماهیان سردابی ۴ هزار و ۵۹۵ تُن قزل آلا تولید و به بازار عرضه شده است.
فتحی با اشاره به اینکه از ۵ مرکز تکثیر و تفریخ ماهی قزل آلا در سال گذشته ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار قطعه بچه ماهی تولید و مزارع پرورشی ارائه شد، افزود: در بخش صید و صیادی از ۶ تعاونی صیادی فعال استان و سایر منابع آبی مقدار ۶ هزار و ۷۹ تُن انواع کپور ماهیان و ماهیان بومی اقتصادی تولید و به بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه شد.
وی گفت: تولید و پرورش ماهیان گرمابی، از تعداد هشت مزرعه خرد و کلان مقدار ۲۶ تُن انواع کپور ماهیات تولید و روانه بازار مصرف شد.
استان کردستان با میانگین بارش سالانه ۵۰۰ میلی متر، یکی از استانهای پر آب کشور محسوب میشود که میتواند عاملی برای توسعه صنعت شیلات و اشتغالزایی باشد.