برگزاری نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه انتقال خون
نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در زمینه انتقال خون و محصولات خونی توسط ستاد مرکزی سازمان جهانی بهداشت در ژنو به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران، هدف از برگزاری این نشست روزآمد سازی سیاست ها، راهبردها و دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت در زمینه انتقال خون با هدف تضمین و دسترسی جهانی به خون و محصولات خونی کافی و سالم بود.
در این نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت به تبادل تجربیات خود در خصوص گسترش خدمات ملی انتقال خون کشورها پرداختند و نقش مراکز همکار را در حمایت از فعالیتها و برنامههای مرتبط با انتقال خون و محصولات خونی برای تامین نیازهای کشورهای عضو بررسی کردند.
در این نشست کشورهای فرانسه، ایران، چین، سریلانکا، کره جنوبی، سنگاپور، و تایلند به عنوان مراکز همکارسازمان جهانی بهداشت در زمینه انتقال خون و محصولات خونی اقدامات و فعالیتهای انجام شده در طول دوره عضویت و برنامههای آینده خود را گزارش دادند.
در ادامه، خانم دکتر مهتاب مقصودلو معاون آموزشی و پژوهشی مؤسسه به عنوان سخنران از سازمان انتقال خون ایران و مؤسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون به فعالیتهای انجام شده در طول دوره عضویت اول و دوم پرداخت. برگزاری ۷کارگاه آموزشی و یک همایش بین المللی و انجام طرح پژوهشی بررسی وضعیت و روند ۱۵ ساله سلامت و کفایت خون را در منطقه از جمله این فعالیتها بود.
وی همچنین از برگزاری کارگاه متمرکز سازی و مدیریت مراکز انتقال خون که در تیر ۱۴۰۱ به صورت برخط به مدت ۴ روز برای کشورهای عضو دفتر مدیترانه شرقی برگزار میشود، خبر داد.
در ادامه دکتر یویون ماریونینگ سیه (Yuyun Maryuningsih) مدیر مسؤول سازمان جهانی بهداشت در زمینه خون و محصولات خونی از دکتر مقصودلو خواست تا سایر کشورها در منطقه آسیا و خارج از منطقه مدیترانه شرقی نیز در کارگاه سال آینده مرتبط با عنوان استفاده بهینه از پلاسما شرکت کنند که مورد استقبال خانم دکتر مقصودلو قرار گرفت.
همچنین در این نشست برنامه کاری و چالشها و نیازهای مناطق سازمان جهانی بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است که سازمان انتقال خون ایران و مؤسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون از سپتامبر ۲۰۱۳ عضو مرکز همکار با سازمان جهانی بهداشت هستند و این همکاری برای سومین بار تا سال ۲۰۲۵ تمدید شده است.