پخش زنده
امروز: -
با حضور معاون فناوری و علمی رییس جمهوری مرکز نوآوری دانشگاه گیلان برای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان امروز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان؛ مرکز نوآوری دانشگاه گیلان با هدف توسعه کسب و کارهای دانش بنیان از طریق تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی به منظور تبدیل شدن به قطب کارآفرینی مبتنی بر نوآوری در شمال کشور و در سطح ملی، شناسایی شرکتهای همکار و تشکیل تیم صنعتی، ایجاد لینک بین هسته پژوهشی و شرکت همکار، تامین نیازها و رصد پیشرفتهای انجام شده، تجاری سازی محصول نهایی و معرفی آن به بازار و تشویق افراد به تاسیس شرکتهای دانش بنیان و حمایت از آنها ایجاد شده است.
رییس دانشگاه گیلان گفت : اعتبار حمایتی این مرکز به مبلغ بیش از ۶ میلیارد تومان در بازدید سال ۱۳۹۹ سورنا ستاری به گیلان تامین شد.
دکتر فرید نجفی افزود : مرکز نوآوری دانشگاه گیلان با مساحت هزار و ۸۷۵ مترمربع ، داخل مجتمع دانشگاه گیلان و در محوطه ی جنبی دانشکده کشاورزی این دانشگاه ایجاد شده است.
رییس دانشگاه گیلان افزود : در حال حاضر در مرکز نوآوری دانشگاه گیلان بخش های دفتر مالکیت فکری ، صندوق پژوهش و فن آوری استان، نمایندگان بخش خصوصی در حوزه سرمایه گذاری خطر پذیر ، شتاب دهنده صنایع خلاق ، شتاب دهنده ورنا مستقر هستند.
دکتر فرید نجفی افزود : همچنین در حال حاضر ، دفاتر سه تیم با هدف توسعه ی فرایند شتاب دهی و سه تیم برای واحد تحقیق و توسعه که از صنایع مستقر در استان هستند، در این مرکز استقرار یافته است.
وی گفت : مرکز نوآوری دانشگاه گیلان به طور کلی ظرفیت استقرار حدود ۱۵ تا ۲۰ واحد استارت آپی به صورت مستقل را دارد و سعی بر ایجاد فضاهای تجمعی و اشتراکی برای ارتباط بیشتر تیم ها و همچنین مراجعه دانشجوهان بخش های مختلف برای استفاده از تجارب و مشورت فن آوران و مشاوران کسب و کار این مجموعه بوده است.
امروز در مراسم بهره برداری از این مرکز ، ۱۵ فن آور یا واحد استارت آپ دارای ایده در حوزه کشاورزی هوشمند و توسعه محصولات ارگانیک که از بین حدود ۴۰ فن آور دانشگاهی ، انتخاب شده بودند، به همراه تیم های استارت آپ فعال در حوزه صنایع خلاق ، ایده های خود را در حضور معاون علمی رییس جمهور ارائه و توضیح دادند.
همچنین طرح توسعه ی ناحیه ی نو آوری گیلان که با محوریت دانشگاه گیلان در حال برنامه ریزی است نیز از سوی رییس دانشگاه ارایه شد.
براساس آخرین آمار، هم اکنون حدود ۱۸ هزار دانشجو در رشتههای مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای بیش از ۶۰۰ عضو هیأت علمی است.
سورنا ستاری پس از افتتاح مرکز نوآوری در دانشگاه گیلان ، در نشستی که در همین دانشگاه برگزار شد گفت : از هر ایده ای درخصوص تامین امنیت غذایی دام و طیور و طرح جایگزین ذرت بو داده از ضایعات برنج، حمایت می کنیم.
وی افزود : طراحی خوراک دام و طیور باید با فرهنگ سازی به صورت تخصصی و با توجه به شرایط روز و فصل برای نوع دام ، گاو شیری و گوشتی در هر ماه طراحی شود.
افتتاح کارخانه نوآوری گیلان با حضور سورنا ستاری
کارخانه نوآوری شرکت دانش بنیان «شار تدبیر پژوه» که شتاب دهنده حوزه تجاری سازی و توسعه دهنده فضای نوآوری است با سرمایه گذاری بیش از صد میلیارد ریالی بخش خصوصی و حمایت بخش دولتی به بهره برداری رسید.
مساحت کل این کارخانه ۴ هزار متر مربع و مساحت فضای مسقف آن حدود ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.
با بهره برداری این مجموعه برای بیش از ۶۰ نفر از فعالان حوزه استارت آپ شغل ایجاد شده است.
در مجموعه کارخانه نوآوری، تعدادی شتاب دهنده تخصصی برای حمایت از استارت اپ ها و ایده، مستقر شده و در حال حاضر بیش از ۴ ایده و استارت آپ و ۳ تیم فناور در کارخانه برای توسعه و اجرای طرح های کسب و کار در حال فعالیت هستند.
کارخانه نوآوری، بستری قابل گسترش شامل بازیگران مختلف عرصه نوآوری، شتابدهنده، فضای کاری مشترک، مرکز نوآوری در حوزه های تخصصی مختلف و خدمات تخصصی استارتاپ ها، با هدف فراهم کردن شرایط ایجاد و رشد پایای کسب و کار نوپا، نیاز به فراهم کردن امکانات تخصصی و جامع در زیستبومی بالنده و پر جنب و جوش است.
بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از خانه خلاق و نوآوری گیلان در میدان فرهنگ رشت
خانه خلاق گیلان در مکان استیجاری حدود ۹۰۰ متر مربع در۴ طبقه و ۱۸ واحد شامل شرکت های خلاق ، دانش بنیان و استارت آپ ، فعالیت خود را از شهریور ۱۳۹۸ آغاز کرده است.
این مجموعه با حدود ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش دولتی برای حدود ۱۵۰ نفر شغل ایجاد کرده است.
افتتاح فضای کار اشتراکی پارک علم و فناوری گیلان در میدان دکتر حشمت رشت با حضور سورنا ستاری
معاون فن آوری و نو آوری پارک علم و فن آوری گیلان گفت: فاز دوم فضای کار اشتراکی پارک علم و فن آوری گیلان با وسعت ۴۰۰ مترمربع و سرمایه گذاری بیش از دو میلیارد تومان از اعتبارات بخش دولتی افتتاح شد.
امیر ملک پور افزود : فاز نخست این طرح سال ۱۳۹۸ با فضای کار 110 متر مربع آغاز به کار کرده بود.
وی گفت : با بهره برداری از فاز جدید ، ظرفیت فعالیت این مجموعه دو برابر افزایش یافت و برای ۲۳ استارت آپ و ۶۹ نفر شغل ایجاد شد.
معاون فن آوری و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه در حال حاضر فن آوران مستقر در پارک علم و فن آوری اینجا فعالیت می کنند، افزود: تا دو ماه آینده با راه اندازی وب سایت تخصصی، امکان اجاره فضا در اختیار همه ی متقاضیان استارت آپی قرار می گیرد.
امیر ملک پور افزود: هدف از ایجاد فضای کار اشتراکی در مجموعه پارک علم و فن آوری، امکان ایجاد فضای کاری با قیمت مناسب برای استارت آپ های نوپا است.
افتتاح مرکز نوآوری مکعب وابسته به شرکت های دانش بنیان فناور در گلسار
این مرکز با 350 متر مربع زیربنا شامل شامل ۸ اتاق و سالن و فضای کافه برای استراحت با 5 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی با حضور معاون علمی و فن آوری رییس جمهور افتتاح شد.
هدف افتتاح مرکز نوآوری مکعب ایجاد فرصت برای رشد و تعالی علمی جوانان گیلانی در فضایی متفاوت است .
در این سفر، دکتر خیرالدین معاون فن آوری و نوآوری وزیر علوم ، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور را همراهی کرده است.