به منظور تکمیل طرح های عمرانی و خدماتی نیمه تمام لنده اعتبار ویژه اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در بازدید از طرحهای لنده گفت: علاوه بر اعتبارات استانی اختصاص یافته به طرحهای محرومیت زدایی در لنده، ۱۲۰ میلیارد تومان نیز در زمینه راه، تکمیل بیمارستان ۳۲ تخت خوابی، تامین آب شرب، ساماندهی رودخانه قیام، طرحهای ورزشی، مبلمان شهری و طرحهای زیر ساختی شهر لنده از محل اعتبارات ریاست جمهوری به این شهرستان اختصاص داده شد. کیامرث حاجی زاده از اختصاص ۱۷۰ میلیارد ریال برای ساخت ایستگاه پمپاژ طرح دشت بن خبر داد و افزود: جاده لنده-تراب و تکمیل پل تراب از مهمترین طرحهای حیاتی لنده و مصوب سفر ریاست جمهوری است که ۵ کیلومتر باقی مانده آن با تزریق اعتبار تعیین تکلیف میشود.
وی با بیان اینکه نخستین اولویت شهرستان لنده در حوزه راه اتمام جاده لنده به تراب است، اضافه کرد: با تکمیل جاده لنده- تراب و اتصال به جاده ملی دهدشت-پاتاوه، شهرستان لنده از بن بست خارج میشود.
وی از اجرا شدن بیشتر مصوبات سفر قبلی خود به شهرستان لنده خبر داد و گفت: رفع مشکل آب شهرکهای شهید رجایی و فجر نیز یکی از مصوبات این سفر بود که کمتر از سه ماه اجرایی شد و مردم نیز از آب آشامیدنی پایدار بهرهمند شدند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اختصاص بیش از ۸۳۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیل کننده سفر استاندار، برای جادههای لنده افزود: طرح لکه گیری و آسفالت، جاده لنده_موگر، تعمیر و حذف گردنههای خطرناک و روکش آسفالت جاده شیتاب از جمله این طرحها است.
حاجی زاده از اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال به بیمارستان ۲۳ تختخوابی شهر لنده و ۳۰ میلیارد ریال برای تکمیل ورزشگاه این شهر خبر داد و اضافه کرد: زیر سازی و آسفالت کوچههای شهرک بهاران و سرآسیاب، رفع مشکل برق شهرک بهاران و انجام تفاهم نامه برای توسعه فضای سبز از دیگر طرحهای در دست اجرا درحوزه شهری لنده است.
فرماندار لنده هم در این سفر یک روزه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار که برخی از مدیران کل نیز حضور داشتند گفت: مردم انتظار دارند تا این شهرستان از بن بست خارج و راههای روستایی نیز مرمت و آسفالت شود.
جلال دانش با بیان اینکه در سفر اخیر استاندار بیش از ١٢ میلیارد تومان به لنده اختصاص داده شد افزود: بیش از ۶٣ درصد راههای شهرستان خاکی و مابقی نیز نیازمند اصلاح و توسعه است.
وی ادامه داد: پیمانکاران ضعیف در برخی طرحها خدمات نظام را زیر سوال میبرند که باید در این خصوص تدابیر ویژه اندیشیده شود.
دانش با بیان اینکه جاده روستای کتج بیش از ٣ بار زیرسازی شده، ولی هنوز آسفالت نشده است اضافه کرد: در خصوص جاده لنده - تشان و لنده - تراب همت و تلاش بیشتر مسئولان حوزه راهداری نیاز است.
وی ادامه داد: در شهرکهای فجر، بهاران، سرآسیاب مشکلات زیادی داریم که انتظار داریم این مهم مورد توجه ویژه قرار گیرد.
بازدید از آخرین وضعیت طرح راه ارتباطی لنده-تراب، ایستگاه پمپاژ روستای آبزرگه، طرح هادی روستاهای کهناب و دم تنگ، شهرک بهاران، شهرک سر آسیاب، آسفالت روستای مال آخوند و کلنگ زنی اجرایی رودخانه قیام بازدید و از جمله بازدیدهای مهمی بود که امروز مورد بررسی قرار گرفت.