پخش زنده
امروز: -
مرکز ارتباط صنعت با دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان در مجتمع فولاد خراسان در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری مجتمع فولاد خراسان با دانشگاه فردوسی به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان در این مراسم گفت: فولاد خراسان و صنایع بزرگ کشور دانشگاههای علم و عمل هستند و امروز موفقیتهای فولاد خراسان به خاطر نوع نگاه و تلاش مدیرانش در این حوزه است و شرکتهای دانشبنیان منتظر نباشند فقط فولاد خراسان برای ساخت قطعات به آنان پیشنهاد بدهد بلکه خودشان پیشقدم شوند.
کسری غفوری افزود: در فولاد خراسان بالغ بر ۲۶هزار قلم خرید وجود دارد که از این میزان یکهزار قلم تاکنون نمونه ایرانی آن خریداری نشده و همین بستر بسیار خوبی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان است تا در کنار بهبود فرآیندها باید این بخش را مورد توجه ویژه قرار دهند .
وی گفت: قرار گرفتن فولاد خراسان در کنار دانشگاهیان فرصت بسیار خوبی است تا برای افزایش تولید با بومی سازی، مهندسی معکوس و تحقق شعار دانشبنیان گام برداریم.
مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان افزود: با توجه به نامگذاری امسال به نام تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین و حضور فولاد خراسان در جبهه مقدم صنعت تلاش کردهایم با وجود همه موانع به عنوان قطب سوم فولاد کشور این شعار محقق شود.
کمتر از یکدرصد تولید در کشور دانشبنیان است
رئیس دانشگاه فردوسی هم در این مراسم گفت: کمتر از یک درصد تولید در کشور دانشبنیان است و کمترین نفوذ دانش در بخش صنایع کشاورزی است.
احد ضابط با اشاره به اینکه نفوذ دانش در صنایع فولادی هم زیاد نیست افزود: در دنیا ۱۷درصد از هزینههای فولادسازی صرف انرژی میشود و این میزان در ایران بالای ۲۰درصد است و شرکاهای دانشبنیان در این زمینه بایدبه کمک فولاد بیایند..
وی خاطرنشان کرد: امروز در کشورهای پیشرفته دنیا ارتباط بین صنعت و دانشگاه بر اساس یک برنامه دراز مدت است و در این حوزه باید مسائل ریز و جزئی مورد نظر قرار بگیرد تا این پیوند برقرار و دائمی شود.
رئیس دانشگاه فردوسی گفت: جذب فارغ التحصیلان برای توسعه و ارتقای صنعت بسیار موثر است و در اینحوزه میزان ارتباط دانشگاههای مهم در کشورهای پیشرفته با صنعت پنج درصد است، اما این میزان در ایران ۱۶صدم درصد است و باید دانش را در خدمت صنایع به کار گرفت.