پخش زنده
امروز: -
رئیس گروه دوستی زیمبابوه و ایران گفت: امنیت غذایی و مکانیزه شدن کشاورزی زیمبابوه با تراکتورهای ایرانی شتاب میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، رئيس گروه دوستی زيمبابوه و ايران، کاردار اول سفارت و تعدادي از نمايندگان مجلس زيمبابوه از گروه صنعتي تراکتورسازي ايران بازديد کردند.
رئيس گروه دوستي زيمبابوه و ايران در حاشيه اين بازديد گفت: اقتصاد زيمبابوه بر بخش کشاورزي استوار بوده و براي رشد و توسعه کشاورزي و بهتبع آن اقتصاد و امنيت غذايی کشور زيمبابوه، مجموعه تراکتورسازی میتواند نقش کليدي داشته باشد.
شامو وبستر کوتي وان با اشاره به قابلیتهای خطوط توليدي تراکتورسازی افزود: بهرهمندی از اين توانمندیها خواسته و نياز کشور زيمبابوه هست که اميدواريم با همکاري دوجانبه زيمبابوه و ايران بهزودی شاهد محقق شدن اين امر و حضور تراکتورهاي ايراني در مزارع کشورمان باشيم.
وي اضافه کرد: براي رونق صنعت کشاورزی، کشاورزان زيمبابوه به تجهيزات مدرن و توسعه مکانيزاسيون نياز دارند که اين امر با توسعه روابط دو کشور در قابل مجموعهای مانند تراکتورسازی مطمئناً محقق خواهد شد.
کوتي وان با بيان اينکه اکثر مردم کشور زيمبابوه در حوزه کشاورزی فعاليت میکنند افزود: ما اميدواريم از توليدات مجموعه تراکتورسازي ايران در افزايش قدرت کار مردم و توليدات کشور زيمبابوه در ساير بخش استفاده کنيم و تراکتورسازی میتواند نقش اصلی در گسترش روابط و تولیدات کشورمان داشته باشد.
رئيس گروه دوستی دو کشور تأکید کرد: در حال حاضر زيمبابوه کشت مزارع انواع ميوه در کنار توليد تنباکو و توسعه معادن غني را در اولويت قرار داده تا بتواند با تحریمهای اعلام شده بر عليه خود مقابله کند.
وي سطح بالاي روابط زيمبابوه با ايران را داراي سابقه طولانی دانست و گفت: بازديد اخير رئیسجمهوری زيمبابوه از ايران حکايت از اهميت استراتژيکي ايران براي کشور ما دارد و تلاش خواهيم کرد شتاب بخشي و متمادی شدن روابط دو کشور بهزودی محقق شود.
کوتي وان ضمن يادآوری تحریمهای غيرقانوني اعمالشده برعلیه دو کشور اظهار داشت: اين تحریمها نهتنها باعث اختلال در پيشرفت نشده بلکه ما را با قدرت بيشتر به سمتی هدايت کرده تا بتوانيم زيمبابوه را به سمت کشاورزی مکانيزه سوق داده و ظرفيت توليدات را روزبه روزافزايش و تحریمهای غيرقانونی را خنثی کنيم.
کاردار اول سفارت زيمبابوه در ايران نيز در حاشيه اين بازديد ابراز اميدواری کرد: کارخانه تراکتورسازي نقطه کليدی درافزايش مراودات زينبابوه و ایران باشد.
موتزي وانور بالقوه شدن توانمندیها و توليدات بخش کشاورزی کشورش را منوط به استفاده از محصولات تراکتورسازی اعلام کرد.
مدير بازاريابي و صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی ايران نيز در رابطه با حضور هیئت دولتی زيمبابوه در اين مجموعه گفت: اين ديدار با هدف توسعه روابط اقتصادي بين ايران و زيمبابوه صورت گرفت.
اميراحمد اندبيلي با عنوان اينکه استراتژی گروه تراکتورسازی، توسعه صادرات به کشورهاي آفريقای است افزود: تراکتورسازی سابقه همکار، صادرات و مشارکت با کشور زيمبابوه را در کارنامه خود دارد و کشاورزان اين کشور با توليدات تراکتورسازی غريبه نيستد و این مايه مباهات براي تراکتورسازی است.
وي با اشاره به پيشينه بازاريابی صورت گرفته از بازار زيمبابوه در بخش تراکتور اظهار داشت: مذاکرات دو طرف برای توسعه روابط ايران و زيمبابوه صورت گرفت و تراکتورسازی آمادگی خود براي همکاری با سرمايه گذران اين کشور اعلام کرد.
اندبيلي تأکید کرد: با محقق شدن همکاری بين تراکتورسازی و تجار زیمبابوهای زمينه توسعه صادرات به کشورهای آفريقای از ايران نيز فراهم خواهد شد.
گفتني است گروه صنعتي تراکتورسازی ايران استراتژي امسال خود در حوزه توليد را بر روي ارقام 35 هزار و در بخش صادرات در عدد 3 هزار دستگاه برنامهریزی کرده است.