• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۱۱۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تخریب دیوار پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد به منظور سهولت در تردد شهروندان

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح از اجرایی شدن اولین گام در انتقال پادگان ۷۷ ارتش خبر داد.

تخریب دیوار پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد به منظور سهولت در تردد شهروندانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از میزان، بهمن ماه سال گذشته بود که حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در جریان سفر به استان خراسان رضوی در راستای درخواست‌های مطرح شده در رابطه با انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش به خارج شهر به سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ماموریت داد.

همچنین رئیس دستگاه قضا در اولین جلسه شورای‌عالی قوه قضائیه پس از سفر به خراسان رضوی بر حل و فصل این موضوع تاکید و در این رابطه دستوراتی را صادر کرد.

در ادامه و پس از دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر رسیدگی به موضوع دیوار پادگان لشکر ۷۷ ارتش در مشهد مقدس، حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح درباره موضوع انتقال پادگان لشکر ۷۷ در مشهد مقدس، بیان کرد: این موضوع مربوط به ۱۴ سال قبل است که قرار بر این بود تا برای تسهیل رفت و آمد شهروندان در خیابان‌های منتهی به پادگان لشکر ۷۷ در مشهد مقدس، اقداماتی برای بازگشایی این معابر صورت گیرد.

وی افزود: در سال‌های گذشته توافقاتی بین مسئولان امر انجام شد، اما در عمل هیچ اتفاقی نیافتاد و خیابان‌های منتهی به این پادگان بازگشایی نشدند. همچنین هیچ تخریب اراضی و جاده سازی در این محل صورت نگرفت.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: بر اساس حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای به سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ماموریت داد تا این مشکل را که بین ارتش، آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد پیش آمده است، به صورت مسالمت آمیز حل کند.

وی افزود: پس از چندین جلسه مذاکرات مقدماتی که کارشناسان ما در مشهد مقدس با مسئولان مربوطه انجام دادند، اوایل اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به همراه امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در شهر مشهد مقدس، جلسه‌ای را با شهردار، رئیس شورای شهر و نماینده سازمان مسکن و شهرسازی مشهد برگزار کردیم و توافقات اولیه برای حل مسئله انجام شد.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح ادامه داد: تمام موارد و نتایج جلسات به کمیسیون ماده ۵ ارسال شد که این کمیسیون امروز نقشه‌های مربوطه را تایید کرد تا مراتب اداری در استان خراسان رضوی انجام شود.

وی افزود: در حال حاضر نکته مهم دریافت تاییدیه شورای‌عالی نظارت وزارت راه و شهرسازی است که ظرف یک ماه آینده این اقدام نیز انجام خواهد شد تا این مسیر که برای استفاده و تسهیل در عبور و مرور شهروندان است، بازگشایی شود.

پس از اقدامات و برگزاری جلسات مختلف توسط دستگاه‌های ذی ربط، صبح امروز شنبه با حضور حجت الاسلام و المسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، اعضای شورای تامین و استاندار خراسان رضوی، فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی خراسان رضوی، اعضای شورای اسلامی و شهردار مشهد مقدس مسیر پادگان لشکر ۷۷ این استان به منظور تسهیل در دسترسی شهروندان مشهد بازگشایی شد.

این بازگشایی با تعامل سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، ارتش، شهرداری و آستان قدس رضوی در پی ماموریت رئیس قوه قضائیه به رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در شورای‌عالی قضایی صورت پذیرفت.

در حاشیه مراسم امروز، حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان بیان کرد: با درایت فرماندهی کل ارتش، فرماندهی نیروی زمینی و همکاری امیر آذریان، فرمانده قرار گاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا در اولین گام امروز سیم خاردار‌های خیابان ارشاد الرضا برداشته خواهد شد و بلافاصله عملیات آغازین بازگشایی و رها سازی اراضی برای احداث خیابان آغاز خواهد شد و در دهه کرامت رسما این خیابان به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه همه ما خادمان مردم هستیم و در جهت رفع مشکلات آنان باید گام برداریم، گفت: در سفر رئیس قوه قضائیه به مشهد مقدس، وی این قول را داده بود که این مشکل بزرگ حل خواهد شد و امروز شاهد این هستیم که با همت همه مسئولان مشهد این مشکل برطرف شده است و در آینده شاهد خدمت رسانی بهتر به زائران و مجاورین حضرت علی بن موسی الرضا (ع) باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خدارو شکر بعد از 15 سال این مشکل به صورت مسالمت آمیز حل شد و برای رفاه شهروندان اقدامی صورت گرفت
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)