بی دقتی در مصرف برق به تولید آسیب میزند
استاندار قزوین با بیان اینکه بی دقتی در مصرف برق به تولید و جامعه آسیب میرساند خواستار مدیریت این انرژی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین ، محمد مهدی اعلایی در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: در شرایط فعلی مصرف برق یک موضوع جدی است و بر تمام کنشهای اقتصادی کشور تاثیر دارد.
اعلایی افزود: با کمبود برق و تولید برق روبرو هستیم و خوب نیست که بخش تولید را از برق محروم کنیم ، چراکه نبود تولید ، محرومیت اشتغال را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه بی دقتی در مصرف برق و قطع آن به تولید و جامعه ضربه میزند از مردم خواست مصرف این انرژی نگاه بهینه داشته باشند.
استاندار گفت: تعداد قابل توجهی نیروگاه کوچک مقیاس در استان وجود دارد و باید دفتر سرمایه گذاری استان در این زمینه رسیدگی ویژهای داشته باشد.
اعلایی افزود: تامین مالی زنجیرهای هم موضوع خوبی است و میتواند ظرفیتهای مختلفی را برای تولید کنندگان طراحی و اقتصاد را واقعی کند و شرایط بهره وری را ارتقاء دهد.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح نیاز به رفع موانع دارد که توصیه میشود این موضوع جدی گرفته شود.
استاندار در ادامه بر تسهیل ارتباط مدیران با فعالان اقتصادی تاکید کرد و گفت: باید برنامهها و مشکلات اولویت گذاری و درباره آنهایی که در اختیار استان است، تصمیم گیری شود.
اعلایی افزود: موضوعهای گمرکی، تامین اجتماعی و مالیاتی با اختیارات استانی قابل حل است و باید با استفاده از ظرفیتهای استان رصد، پیگیری و در دستور کار قرارگیرند.
وی اضافه کرد: مواردی هم که خارج از اختیارات استان است باید تلاش شود تا از مرکز پیگیری و برطرف شود.
دادستان قزوین هم گفت: یکی از مشکلات عمده واحدهای تولیدی معوقات تسهیلات بانکی است که در سال گذشته منتج به دستور ریاست قوه قضایی و رای وحدت رویه شد که بانکها موظف شدند سود خود را برابر قانون دریافت کنند.
قاسمی افزود: شورای خبرگان بانکی به منظور ایجاد وحدت رویه اقتصادی فعال شده، اما فعالیتهای آن زمان بر است.
وی با بیان اینکه اعضای این شورا اطلاعات بانکی و حقوقی مناسب دارند، اضافه کرد: نیاز است زمان رسیدگی کوتاهتر شود تا بخش عمده مشکلات بانکها و واحدهای تولیدی حل و رفع شود.
دادستان در ادامه بر تشکیل کارگروهی با حضور نماینده دادستان برای ساماندهی مشاغل مزاحم شهری تاکید کرد.
بخشنده دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی هم گفت: کارفرمایان بخش خصوصی با افزایش دستمزد ۱۴۰۱ دچار چالشهایی هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند.
وی افزود: بخش خصوصی درخواستهایی از ریاست جمهور داشتند که برای اجرایی شدن آنها در حال پیگیری هستیم.
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: نامهای به رییس جمهور تقدیم که به وزرا ارجاء داده شده است.
بخشنده گفت: در استان واحدهایی را در تملک بانکها داریم که سرمایه گذاران از وجود آنها بی اطلاع هستند.
وی افزود: واحدهایی هم داریم که با تملک تبدیل به انبار و ساخت اماکن شده اند و از تولید جلوگیری میشود.
بخشنده گفت: خبرگان بانکی دو سال است که در استان فعالیت دارد و میتوانست واحد و بازوی خوبی برای استانداری در کمیتههای مختلف باشد، ولی در استان با عدم همکاری برخی بانکها روبرو شده ایم.
کوزه گر مدیر کل تامین اجتماعی استان هم گفت: این اداره ۹۸۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی مطالبه دارد.
وی افزود: مجموع بدهیها به بیمارستانهای خصوصی ۶ میلیارد و مطالبه هم ۲۲ میلیارد تومان است.
رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: بیش از دو سوم باغات تاکستان سبز نشده و زحمات کشاورزان به دلیل سرمازدگی و آفات در حال از بین رفتن است.
رحمانی افزود: یک جلسهای با وزیر امور خارجه بابت صادرات داشتیم و اتاق بازرگانی استان بعنوان پایلوت انتخاب شد تا صادرات محصولات غیر نفتی را داشته باشیم.
وی اضافه کرد: منطقه ویژه اقتصادی تاکستان هم با مدیریت شرکت شهرکها استارت خواهد خورد و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی قطعا میتوانند کمک حال کشور باشند.
در پایان این جلسه از خدایار درخشان، مدیرعامل شرکت زمرد دشت آتیه که در زمینه تولید گردو فعالیت میکند، تجلیل شد.