پخش زنده
امروز: -
هواپیمای شکاری رهگیری اف ۱۴ با تکیه بر دانش متخصصان نیروی هوایی و دانش بنیانها بازآمد شد و در آسمان ایران به پرواز در آمد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ فرمانده نهاجا با بیان اینکه این جنگنده پس از ۱۸ سال زمین گیری در پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان بازآمدسازی شد، گفت: دشمنان ما هیچ وقت فکر نمیکردند پس از سالها این هواپیما که تعمیر و نگهداری آن بسیار پیچیده است را بتوانیم بازآمد و از آن بهره برداری کنیم.
امیر واحدی افزود: این جنگنده در مدت سه سال کار شبانه روزی بازآمد شده و برای اجرای آن بیش از ۳۸ هزار نفر ساعت صرف شده و به رده عملیاتی برگشته و ارتقا توان رزمی دفاعی را بهمراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در فرایند بازآمدسازی این جنگنده هزاران قطعه تعویض و یا تعمیر شده افزود: صفر تا صد مراحل تعمیر و نگهداری بدست متخصصان داخلی محقق شده و هیچ نیازی به شرکتهای خارجی نداشتیم.