پخش زنده
امروز: -
مدیر کل زندانهای مازندران: طرحهای مهارت آموزی و اشتغال زایی در زندانها رو به پیشرفت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر کل زندانهای مازندران صبح امروز با حضور در زندان شهرستان بابل و اردوگاه حرفهآموزی و کار درمانی زندانیان، مشکلات مددجویان را بررسی کرد.
علی استادی در حاشیه این بازدید گفت: ایجاد کارگاههای اشتغال و حرفه آموزی در زندان با هدف ایجاد اشتغال و درآمد برای مددجویان است و معتقدیم این فعالیتها مهمترین نقش در جلوگیری از بازگشت مجدد به زندان و کاهش جمعیت کیفری دارد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای مهم و اصلی زندانهای مازندران، ورود مددجویان با شرایط مشخص شده، به بخش رای باز در جهت رونق اشتغال است افزود: با توجه به تأکیدات سازمان زندانها در جهت تحقق اشتغال ۸۰ درصدی، باید از تمام ظرفیتهای موجود برای ارتقای فعالیتهای این بخش استفاده کنیم.
مدیرکل زندانهای مازندران تصریح کرد: با بهره برداری از این کارگاهها تعداد زیادی از مدد جویان میتوانند به صورت حرفهای با آموزشهای معتبر که تحت نظارت بخشهای دولتی و خصوصی انجام میشود، ایجاد درآمد زایی کنند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین ظرفیتهای موجود در ندامتگاه ها، استعدادها و مهارتهای زندانیان است که باید در مسیر درست هدایت شود گفت: مددکاران و مسئولین اشتغال زندانیان در این زمینه از مسیر ارتباط با زندانیان در شناسائی این ظرفیتها میتوانند نقش مهمی را ایفا کنند و مددجویان با فراگیری یک شغل جدید در معیشت خود نقش موثری ایفا کنند.
مدیرکل زندانهای مازندران با تاکید بر اینکه برنامههای حرفه آموزی به عنوان پیش نیاز اشتغال مطرح هستند افزود: در کارگاههای اشتغال و حرفه آموزی زندانهای مازندران؛ قالی بافی، خیاطی، صنایع دستی، پرورش قارچ و گل وگیاه و دیگر رشتههای فنی و حرفهای به مددجویان آموزش داده میشود.
وی با بیان اینکه اشتغال و حرفه آموزی در کاهش رفتار خشونت آمیز و ثبات اقتصادی زندانیان نقش موثری دارد اظهار کرد: جرم یک پدیده نامناسب اجتماعی است و آثار منفی اقتصادی و اجتماعی به دنبال دارد، به همین دلیل تنها با شناخت صحیح عوامل زمینه ساز آنها است که میتوان در جهت کاهش جرم و تکرار زندانی شدن اقدام کرد که یکی از این راهها ایجاد اشتغال است.
استادی خاطر نشان کرد: بازپروری و اصلاح زندانیان یکی از سیاستهای زندانها است و زندانها در بازپروری زندانیان اقدامات و طرحهای مهمی در بخشهای مختلف آموزشی، فرهنگی، مهارتآموزی و اشتغالزایی بکار گرفته است.
وی بر سالمسازی محیط زندان، تقویت رویکردهای تربیتی در قبال زندانیان، مهارتآموزی و توانمندسازی زندانیان با هدف بازگشت زندانی به فعالیتهای سالم و پرهیز از هرگونه اجحاف در حق زندانیان تأکید کرد.