ضرغامی افزود : تفاهماتی نیز درباره آموزش صنایع دستی و الزام کارشناسان و برقراری کارگاههای آموزشی در قطر که در ایام مسابقات جام جهانی انجام و بعد تداوم پیدا خواهد کرد؛ صورت گرفت که زمینه مناسبی برای همکاری فی ما بین است .
مهندس ضرغامی با اشاره به آشنایی قطر با میراث فرهنگی ایران گفت : بازیهای جام جهانی فرصت مناسبی برای مردم قطر و برای سایر گردشگران است و زمینه های ارتباطی بیشتر باید فراهم شود.
وی افزود: قرار است کمیته مشترکی از طرف ایران و قطر تشکیل شود و در این جلسه نماینده ایران و قطر معرفی شدند و قرار شد جلسات مشترکی برای پیگیری مصوباتی که در گفتگوها تصویب شد فراهم کنند .
مهندس ضرغامی با تاکید بر تعمیق همکاریهای ایران و قطر افزود: مسابقات جام جهانی فرصت خوبی برای جهش در روابط ایران با قطر و ارتباط با کشورهای مختلف دیگر است و ما تلاش میکنیم با همکاری متقابل در زمینه های مختلف صنایع دستی؛گردشگری و میراث فرهنگی آن را تقویت کنیم .
وی گفت : اکو توریسم ایران بسیار مورد توجه قطر و آنها از طبیعت متنوع ایران از کویر و دریا و رودخانه و جنگل و کوهستان بسیار خوب یاد میکنند و میدانند که ایران تنوع بسیار بالایی در حوزه اکو توریسم دارد. ایران کشوری 4 فصل است و با توجه به نزدیکی مرزی و جغرافیایی که وجود دارد زمینه خوبی خواهد برای جذب گردشگر خواهد بود .
وی گفت : به دنبال راه اندازی توریسم دریایی هستیم و دوحه اولین مقصدی است که کشتیهای دریایی و مسافربری برای حمل مسافر اقدام خواهند کرد.
مهندس ضرغامی افزود : آیین نامه ای دو هفته قبل در دولت تصویب و قرار شد کشتیهای تفریحی موسوم به کروز که حجم بالایی از مسافر را جابجا میکنند با سوخت یارانه ای فعالیت کنند و به علاقمندان به فعالیت در زمینه گردشگری دریایی اعلام شد از سوخت یارانه ای استفاده کنند که هم بسیار مقرون به صرفه خواهد بود و هم باعث رونق این بخش از گردشگری میشود.
وی گفت : اولین برنامه ما در ارتباط با برقرای خط دریایی بین بوشهر و دوحه خواهد بود و زمینه های همکاری را با وزیر فرهنگ و راه انجام دادیم .