پخش زنده
امروز: -
رئیس جامعة المصطفی کشور گفت: کنار گذاشته شدن دین در عرصه اجتماعیشدنی نیست، چنانکه کنار گذاشتن اخلاق و ارزشهای دینی آسیب های زیادی به جامعه بشری وارد می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،حجت الاسلام علی عباسی روز چهارشنبه در نخستین روز همایش تبلیغ جهانی دین در مشهد افزود: امروز بشر بیش از هر زمانی نیازمند بازخوانی نوع نگاه به دین و نقشآفرینی دین در زندگی فردی و اجتماعی و معادلات جهانی است و همچنین جامعه بشری بیش از هر زمان دیگری نیاز به شنیدن مجدد پیام دین و تبلیغ جهانی دین دارد.
رئیس جامعة المصطفی با بیان اینکه ما یک رسالت جهانی برای دین قائل هستیم گفت: امروز بیش از گذشته زمینه و زیرساخت برای انجام این رسالت فراهم شده و ضروری است همه تلاش خود را برای رساندن پیام دین انجام دهیم.
وی تبلیغ جهانی دین را نیازمند برخی ویژگیها برشمرد افزود: پیدا کردن نیازهای مشترک میان انسانها، شناخت رقبای همسو یا غیر همسو و ارتباطگیری با ظرفیتهای همسو و تلاش برای خنثیکردن ظرفیتهای غیر همسو و بهرهگیری از ابزارها و روشها و مدلهای متنوع برای رساندن پیام دین از جمله این ویژگیها است.
حجت الاسلام عباسی گفت: نباید از عرصههای جدید ترس داشت باید فعالانه وارد شویم، هنوز هم تبلیغ چهره به چهره موثرترین نوع تبلیغ است، هرچند فراگیر نیست ولی اثرگذاری و تاثیر بخشی آن به طور یقین فراوان است. همچنین استفاده از ابزار، قالب، روش و تربیت و آموزش نیروها برای استفاده از فناوریهای جدید هم باید در دستور کار باشد.
رئیس جامعة المصطفی نمایندگی خراسان هم افزود: ترسیم و طراحی مدل مطلوب تبلیغ در عرصه بینالملل، شبکهسازی مبلغان بینالمللی، آسیبشناسی تبلیغ در عرصه بین الملل و توانمندسازی طلاب در عرصه تبلیغ از جمله اهداف همایش تبلیغ جهانی دین است.
حجت الاسلام محمدرضا صالح افزود: ۲۳۲ مقاله به دبیرخانه این همایش رسید که ۱۹۶ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
نخستین همایش تبلیغ جهانی دین که امروز به میزبانی جامعه المصطفی خراسان آغاز شد، فردا، پنجشنبه به کار خود پایان میدهد.
جامعة المصطفی(ص) العالمیة، نهاد علمی و بینالمللی با هویت حوزوی است که با هدف گسترش علوم اسلامی و تربیت طلاب غیر ایرانی تشکیل شده است.