پخش زنده
امروز: -
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر شهریار مستوفی گفت: گروههای بازرسی و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در بازرسی از یک واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی موفق به کشف و ضبط ۳۰۰ کیلوگرم انواع سوسیس نامرغوب و همچنین ۱۰۰ کیلوگرم همبرگر فاسد شدند.
وی با بیان اینکه بلافاصله نسبت به معدوم سازی فرآورده های گوشتی فاسد اقدام شد گفت: پرونده برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع داده شد.
مستوفی از شهروندان خواست با توجه به آغاز فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآوردههای گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، خارج از محیط یخچال خودداری کنند.