پخش زنده
امروز: -
بهرهبرداری از ۱۰۰ کیلومتر راه در خراسان جنوبی یکی از هدفگذاریهای سال ۱۴۰۱ است که ۷۸۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: احداث ۱۸ کیلومتر باند دوم از طرحهای پیشبینی شده برای افتتاح در سال جاری است که در محورهای بیرجند به زاهدان و طبس به یزد اجرا میشود.
وحید داعی افزود: ۱۲ کیلومتر باند دوم در محور بیرجند - زاهدان که اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد با اعتبار مورد نیاز ۹۶ میلیارد تومان امسال به بهرهبرداری میرسد.
وی گفت: برای احداث ۶ کیلومتر باند دوم در محور طبس - یزد نیز ۴۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا ۴۰ درصد باقیمانده طرح تکمیل و تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی باند دوم قطعه ۲ محوربیرجند - قاین گفت: بهسازی راه اصلی فیض آباد - بجستان - فردوس - دیهوک، گناباد - فردوس و تربت حیدریه - بیرجند به طول ۶ کیلومتر در دست اجراست که پیشبینی میشود با هزینه ۷۲ میلیارد تومان اعتبار امسال زیر بار ترافیک برود.
داعی از پیشرفت ۷۰ درصد بهسازی راه اصلی سربیشه - درح - میل ۷۸ خبر داد و افزود: ۱۲ کیلومتر از این مسیر به سمت مرز مشترک با افغانستان با اعتبار ۹۶ میلیارد تومان امسال بهرهبرداری خواهد شد.
وی در ادامه احداث باند دوم قاین - کالشور، باند دوم سهراهی راهداران - بیرجند و احداث باند دوم زابل - نهبندان را از دیگر طرح های قابل بهره برداری در سال جاری عنوان کرد و گفت: میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح ها ۷۰ درصد است که پیشبینی میشود ۳۰ کیلومتر در این طرح ها با اعتبار حدود ۲۳۰ میلیارد تومان تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۱ کیلومتر بهسازی راه اصلی دیهوک - کرمان نیز امسال به اتمام میرسد گفت: این طرح اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و نیازمند ۸۸ میلیارد تومان اعتبار است.
وی اظهار داشت: احداث راه اصلی قاین - حاجیآباد، باند دوم قطعه ۲ فردوس - دیهوک، تکمیل باند دوم سرایان - دوستآباد و احداث و توسعه راه اصلی ورودیهای طبس از دیگر طرح های قابل افتتاح در سال ۱۴۰۱ است.
داعی طول راههای استان خراسان جنوبی را ۱۷ هزار و ۱۶۲ کیلومتر اعلام کرد و گفت: از این میزان ۷۵۱ کیلومتر باند دوم، ۸۸۲ کیلومتر راه اصلی، چهار هزار و ۷۱ کیلومتر راه فرعی، پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت، هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالت شوسه و چهار هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه آسفالت خاکی است.