پخش زنده
امروز: -
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دهکها برمبنای ده شاخص درجه بندی و شناسایی میشود که ملاک آمار محاسباتی آن بازه زمانی سه تا پنج ساله خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، حجت الله عبدالملکی افزود: میزان گردش های مالی و درآمدهای واریزی از خزانه، بالا و پایین بودن درآمد کارمندان، داشتن یا نداشتن خودرو و قیمت آن، توانایی مالی در سفرهای خارجی، واریزی سودهای سهام و سپرده های بانکی از جمله این شاخص هاست که پایگاه رفاه ایرانیان، دهک شان را آشکار می کند.
وی گفت: بجز دهک دهم، دیگر دهک های کشور که شامل 90 درصد مردم است؛ سرانه یارانه 300 یا 400 هزار تومانی گرفتند، بدین صورت که برای سه دهک اول 400 و 6 دهک دیگر 300 هزار تومان واریز شده است.
وزیر تعاون تصریح کرد: نزدیک 4 تا 5 میلیون شهروند جزو دهک دهمی بودند که به ناحق یارانه 45 هزار تومانی میگرفتند و اکنون از سامانه برچیده شدند و بسیاری از همین ها معترض اند.
عبدالملکی افزود: کسانی که یارانه نگرفتند؛ باید اعتراض خود را در سامانه اینترتی «حمایت» وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی hemayat.mcls.gov.ir بنویسند و بگویند که دهک دهمی نیستیم که بازنگری می شود.
به گفته وی همچنین تلفن گویای 09200006369 به مدت 3 ماه در دسترس معترضان است که کدملی و تلفن همراه سرپرست را دریافت و پرداختی او را بگوید. اگر ایرادی هست؛ تلفن گویا اعتراض او را ثبت می کند.
وزیر تعاون همچنین قول داد اگر معترضی، واجد شرایط شناخته شود؛ یارانه ماه های نگرفته هم برای او واریز می شود.
عبدالملکی در ادامه به شهروندان جامانده از یارانه مژده داد که برای این دسته در حال راه اندازی سامانه ویژه ای هستیم و تا چند روز آینده آماده کار می شود و این افراد برای ثبت درخواست خود چهار ماه ، فرصت دارند.
به گفته او، نزدیک 8 میلیون شهروند جزو جاماندگان هستند که کمابیش 5 میلیون آنها، دارای شرایط دریافت یارانهاند.
بازه زمانی ۳ تا ۵ یعنی چقدر دقیقا؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
1- با توجه به تورم حدود 40 درصدی کسی که پول در بانک میگذارد و 10 تا 18 درصد صود میگیرد و اگر سود دریافتی از بانک را در حساب گذاشته و خرج نکند در واقع بین 22 تا 30 در صد از ارزش پولش کم شده است پس کسی که با پول کار میکند پولش را در بانک نمیگذارد و با آن کار میکند تا ارزش کم نشود (یا در چیزی سرمایه گذاری میکند که باعث به هم خوردن تعادل بازار میشود) فقط افرادی پول در بانک میگذارند که یا بخواهند وام 18 درصد بگیرند (توجه داشته باشد که توزم حدود 40 درصد است و این افراد مشابه افراد دیگر برای سرمایه گذاری و ... میخواهند) یا کسانی هستند که با پول کار نمیکند و از روی ناچاری در بانک گذاشته و سود آن را میگیرند که طبق گفته قبل ارزش پولش حتی با احتساب سود پرداختی کم میشود. پس احتساب سود بانکی واریزی به حساب فرد در مبنای محاسبه دهکبندی اشتباه است.
2- ملاک درآمد و شاغل بودن را با توجه به حق بیمه تامین اجتماعی گرفتن اشتباه است چون در واقیعت عدهای شاغل هستند ولی حق بیمه برایشان رد نمیشود (مثلا خودشان یا کارفمایشان تمایل ندارند یا بازنشسته هستند) یا شاغل نیستند و برای اینکه سابقه بیمه بازنشستگی داشته باشند برایشان بیمه رد میشود و یا شاغل هستند و بیمه برایشان رد میشود ولی با میزان دریافتی واقعی آن همخوانی ندارد (مثلا کمتر از حداقال قانون کار میگیرند ولی چون در بیمه نمیشود کمتر از حداقل رد کرد همان حداقال را رد میکند و مابهالتفاوت را از کارگر میگیرند یا تعداد روزها را کمتر رد میکنند)
3- در این محاسبههای میزان سود دهکهای مختلف در آمدی یارانه را برای 4 نفر حساب کردن ولی از آن 45500 یارانه قبلی برای 4 نفر را کم نکردهاند (زیرا در مقایسه قیمتها در قیمت ابتدایی خانواریارانه 45500 را میگرفته) دوم بهتر است میزان مصرف هم براساس 4 نفر محاسبه میشود مثلا یعنی یک خانوار 4 نفره در ماه فقط یک قالب 400 گرمی پنیر میخورد!!
من فقط سوال دارم صدا و سیما به همه ی کسانی که چششون چپه انقدر بها میده
پیشرفت ایشون توی 5 سال واقعا چشم گیره