پخش زنده
امروز: -
تفاهم نامه سرمایه گذاری در استارتاپهای صنایع خلاق بین صندوق پژوهش و فناوری سپهر، و کارگزار شبکه نوویراتک (کارگزار شبکه فن بازار ملی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ به امضا رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز خبری اینوتکس ۲۰۲۲، دبیر شبکه فن بازار ملی ایران در خصوص رویکرد این تفاهم نامه گفت: «یکی از اهداف نمایشگاه اینوتکس در کنار شبکه سازی، مبحث ارتباط زیست بوم نوآوری با صنعت و سرمایه گذاری بر اکوسیستم و زیست بوم فناوری بوده است».
محمد امین خالقی درمورد اهداف تجاری این تفاهم نامه تاکید کرد: «ارائه صنایع نرم و فرهنگی و خلاق با توجه به اهمیتشان در الویت برنامههای این نمایشگاه بوده است. به همین خاطر فراخوانی در راستای دریافت طرحهای صنایع نرم و خلاق ارائه کردیم و حدود ۳۰ تیم به دبیرخانه رویداد طرحهای خود را ارسال کردند».
مهندس خالقی ادامه داد: «در حاشیه این رویداد و پیرو ارتباط کارگزاری نوویراتک با سرمایه گذاران مختلف برای سرمایه گذاری بر استارتاپ ها؛ تفاهم نامهای در همین راستا منعقد شد، به طور خاص تفاهم نامه سرمایه گذاری در استارتاپهای حوزه صنایع خلاق به مبلغ ۱۰ میلیار تومان است.
صندوق پژوهش فناوری سپهر با همکاری مرکز نوآوری امید تفاهمی را با شرکت کارگزاری این رویداد و شرکت کارگزاری کشور شرکت نوویراتک منعقد شد.
او گفت: امیدوارم تیمها با برگزاری جلسات بیشتر به تفاهمات برسند و این صندوق تا مبلغ ۱۰ میلیار تومان میتواند سرمایه مورد نیاز آنها را تامین کند».
همچنین، کسب و کار نوپا اگریتال که با استفاده از ظرفیت توکنهای رمز نگاری شده راهکاری فینتکی را برای حل مسئله تامین مالی حوزه کشاورزی پیاده سازی میکند، در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، از محصول جدید خود رونمایی کرد.
به گزارش مرکز خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، در ابتدای این رویداد که در هاب رسانه اینوتکس برگزار شد، مدیر عامل شرکت اگریتال، دکتر نوری به همراه مدیرفنی اگریتال، مهندس فیروزپور به ارائه توضیحاتی در خصوص این محصول پرداخت.
نوری گفت: «اهمیت حوزه کشاورزی و رشد منفی اقتصاد در چند سال گذشته ما را به این سمت سوق داد که در این حوزه کار کنیم. در حال حاضر حوزه فعالیت ما شامل، گل و گیاه، فرآوری کشاورزی، شیلات، زراعت و دامپروری است و در نهایت تلفیق تمامی آنها با فناوری بلاکچین است».
او تاکید کرد: «توکنهای ما صرفا برای سرمایه گذاری طراحی نشده اند و ما در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی چریتی توکن را تعریف خواهیم کرد که نقطه شروعی برای تامین مالی از خارج از کشور است».
مدیرعامل اگریتال در مورد نوع فعالیت این استارتاپ توضیح داد: «سرمایه گذاران در بعضی مواقع دسترسی به بازار مطلوب کشاورزی برای سرمایه گذاری ندارند و ما واسطهای برای محقق کردن این اتفاق هستیم».
دکتر نوری درباره محصولی که اخیرا موفق به ارائه اش شده اند، گفت: «ما محصول خود را با نام توکن گل آنتوریوم در اواخر سال ۱۴۰۰ لانچ کردیم، توکن گل آنتوریوم در واقع معادل یک گلدان است.»
او همچنین به موانع پیاده سازی توکن در سطح بین الملل به دلیل تفاوت قوانین ایران و سایر کشورها اشاره کرد.
در ادامه مهندس فیروزپور، مدیر فنی اگریتال در پاسخ به سوال دلیل ارائه محصول بر بستر بلاکچین گفت: «در دنیا موضوع تامین مالی به صورت غیر متمرکز پیش رفته، ما نیز سعی کردیم به صورت نیمه متمرکز جلو برویم. در حقیقت کسب و کار ما مرز میان وام گیر و سرمایه گذارانی است که به دنبال سود و رشد بیزینس خود میباشند».
مدیر فنی اگریتال ادامه داد: «ما اولین توکن خود را در شبکه ققنوس پیاده کردیم و به دنبال آن هستیم تا بازار خود را گسترش دهیم، چراکه کشاورزی تنها محدود به مزارع و باغها نمیباشد و بسیار گسترده است».
در ادامه نوری مدیرعامل اگریتال در خصوص رگولاتور و شرایط حاکم بر این حوزه گفت: «من فکر میکنم نهادهای حاکمیتی با ایجاد انعطاف بیشتر و فراهم کردن محیط برای کارآفرینان میتوانند سبب رشد هر چه بهتر استارتاپها و تغییر شرایط حاکم شوند».
او در پایان اشاره کرد که استارتاپها برای ثبت و ارزیابی ایدههای خود به طور مستقیم با مجموعه در ارتباط باشند و سرمایه گذاران نیز جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت اگریتال مراجعه کنند».