پخش زنده
امروز: -
غذاهای تند طرافداران زیادی دارد و خوردن این غذاها فواید باوردنکردنی برای سلامت بدن انسان دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ بر اساس تحقیقات خوردن غذای تند فواید زیادی دارد و خاصیت خوردن غذای تند برای زنان بیشتر از مردان است.
مبارزه با التهاب
التهاب در بدن ابتلا به دیابت، آلزایمر، بیماریهای قلبی عروقی، ورم مفاصل و سرطان را افزایش میدهد و ادویههایی مانند زردچوبه، میخک، دارچین و زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند که میتوانند به مبارزه با التهاب کمک کنند.
طول عمر
بر اساس مطالعات محققان مصرف غذاهای تند به طور مستقیم بر طول عمر نقش ندارد بلکه مصرف منظم غذای تند میتواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماریهای تنفسی و بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
کاهش ریسک ابتلا به سرطان
کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی یافت میشود نیز میتواند به مبارزه با سرطان کمک کند. مطالعات حیوانی نشان میدهد کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات میشود. افزودن زردچوبه به غذاها میتواند به جلوگیری از سرطان کمک کند. با توجه به تحقیقات، کورکومین میتواند ریسک سرطان معده، مغز، استخوان و پستان را کاهش دهد.
کنترل هوس غذا خوردن و کاهش وزن
ادویههایی مانند دارچین میتواند سطح قند خون بدن را تنظیم کند و در نتیجه باعث میشود که هوس خوردن غذا را کنترل کند بر اساس تحقیقات ریحان، میخک قرم، اسطوخدوس، پونه کوهی، بادرنجبویه، نعناع و گشنیز نیز میتوانند به تنظیم قند خون کمک کنند.
افزایش متابولیسم
راههای مختلفی برای بالا نگه داشتن متابولیسم وجود دارد که استفاده از غذای تند میتواند سوخت و ساز بدن را بالا برده و اشتها را تنظیم کند.
اگرچه فلفل قرمز ممکن است متابولیسم را کمی افزایش دهد، اما ادویه به تنهایی نمیتواند جایگزین ورزش منظم باشد. اگر میخواهید متابولیسم بدن خود را تمام روز بالا نگه دارید، با تمرینات و ورزشها قدرت و توده عضلانی خود را تقویت کنید.
تسکین درد
کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد و حس تندی را میدهد، یکی از مواد اصلی در تسکین درد است؟ فلفل چیلی درد مفاصل و ماهیچه را کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهد که کپسایسین میتواند درد را در افراد مبتلا به آرتروز، روماتیسم و ورم مفاصل و فیبرومیالژیا کاهش دهد.
جذب بیشتر مواد مغذی
استفاده از ادویهها به لیست غذایی از کمبود مواد مغذی جلوگیری میکند و استفاده از فلفل سیاه جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش میدهد و میتواند به افزایش فراهمی زیستی داروها نیز کمک کند.
بهبود سلامت قلبی
بر اساس تحقیقات محققان افرادی که غذاهای تند مصرف میکنند کمتر به حملات قلبی و سکته مبتلا میشوند و مواد اولیه فعال در فلفل چیلی، به کاهش کلسترول پلاسما کمک میکنند.
جلوگیری از عفونتهای باکتریایی
تحقیقات نشان میدهد زیره و زردچوبه میتوانند به مبارزه با باکتریهای مضر در بدن کمک کنند. این ادویه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدان قوی دارند.
تسکین استرس
خوردن غذاهای تند موجب آزاد شدن اندورفین ودوپامین میشوند این این دو هورمون موجب بهبودو کاهش استرس میشود.