پخش زنده
امروز: -
بابک حمیدیا گفت: رهبری با دقت نظری که داشتند شعار سال را به عنوان راه حل کلان کشور مطرح کردند و به طور قطع مسئلهای که تشخیص داده و راه حلی که ارائه شده است حلال بسیاری از مسائل و مشکلات کشور است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، وی در حاشیه بازدید از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس گفت: اگر امسال بتوانیم در زمینه ایجاد شده و شرایط فرهنگی و آمادگی ذهنی که در کشور به وجود آمده استفاده کنیم، امید داریم که اتفاقات بزرگی در حوزه فناوری کشور رقم خواهد خورد.
رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه افزود: کارهای اصلی این خانه ابتدا در حوزه مفهوم سازی و گسترش مفهوم فناوری در بخش نوآوری به خصوص بخش عمومی است و از ابزارهای نوآوری برای ارتقا سطح حکمرانی و بهبود اداره جامعه استفاده میکنیم که به صورت خاص در قوه مقننه این نوآوری در بخش عمومی و در حوزه قانونگذاری، نظارت بر قانون و حل مسائل اجتماعی محقق می شود.
وی افزود: این مرکز از مسیرهای قانونگذاری و طی کردن مسیرهای دیگری که میتواند جایگزین قانونگذاری شود استفاده کرده است تا از راهحلهای فناور برای سیاستهای کلان استفاده کند، همچنین تاکید و تمرکز ما امروز بر تحقق این مفهوم است.
حمیدیا افزود: به غیر از مفهوم سازی به دنبال آن هستیم که این ابزارها را در مجلس شورای اسلامی وارد کرده و از آنها بهره ببریم تا به نوعی جایگاه تصمیم سازی و تصمیم گیری در مجلس ارتقا پیدا کند.
رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه ادامه داد: در همین حوزه اقدامات متنوعی انجام میشود و رویدادهای همرسان ریورس پیچ که از طرف مجلس برای حوزه نوآوران اتفاق میافتد را اعلام و مسائل کلان جامعه را با بهرهگیری از این پتانسیل داخلی عیب یابی و رفع می کنیم.
وی اضافه کرد: موفق شدن در این مسیر، ملتزم راهکارها و راه حلهایی است که از طرف نخبگان و شرکتهای دانش بنیان دریافت شود.
حمیدیا با بیان اینکه استفاده از ابزارهای نوآوری را در اولیت کاری قرار دادیم، ابراز کرد: این مرکز از نوآوری باز برای حکمرانی باز بهره خواهد برد تا بتوانیم با مشارکت نخبگانی و عمومی قانونها ایجاد کنیم.
رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه تصریح کرد: با استفاده از هوش مصنوعی، تنقیح قوانین را خواهیم داشت، همچنین با استفاده از برخی از ابزارهای پلتفرمی ارتباط بیشتر بین ذینفعان این قانون خواهیم داشت.
وی افزود: تلاش کردیم این تعاملات اتفاق بیافتد و امروز نیز به صورت خاص در یازدهمین نمایشگاه اینوتکس در سال ۲۰۲۲، خانه خلاق در حوزه ارتباط بین نمایندگان مجلس با شرکتهای دانش بنیان، شرکتهای خلاق و نوآوران عرصه عمومی اقداماتی بسیاری را برای برقراری ارتباط و مفاهمه دو طرف ایجاد کرده و در مسیر ایجاد است.
حمیدیا ادامه داد: راه حلها و راهکارهایی که دانشکدههای دانش بنیان برای حل مسائل کلان کشور دارند طی این نمایشگاه احصا و توسط نخبگان ارائه میشود.
رئیس خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه اضافه کرد: از سوی دیگر نخبگان با شنیدن دغدغهها و مسائل کلانی که مجلس با آن روبرو است از این موارد مطلع و در پی رفع آن بر خواهند آمد و با این ارتباط دو طرفه سعی در رفع مشکلات حوزه فناورانه داریم.
وی درخصوص تاثیر منویات رهبر معظم انقلاب و نامگذاری شعار امسال در بهبود فعالیتهای این مرکز، اذعان کرد: زمانی که رهبر معظم انقلاب مسیری را ترسیم میکنند و بخشی از شعار سال را به حوزه دانش بنیان اختصاص می دهند، مسیر راه برای تمام ما مشخص می شود.
حمیدیا تصریح کرد: مفهوم دانش بنیانهایی که با رویکرد فناور فعال هستند سخت است، زیرا شرکتهای دانش بنیانی که با رویکرد فناوری نرم فعالیت کرده و تحت عنوان شرکتهای خلاق و موارد این چنینی شناخته میشوند بسیار اثرگذار هستند.