پخش زنده
امروز: -
ریواس سبزی پرخاصیت بهاری با تحریک ترشح انسولین، قند خون را تنظیم میکند و ترشح صفرا جذب چربی را در بدن سروسامان میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ متخصصان طب سنتی معتقدند مصرف ریواس در افرادی که افزایش حرارت بدن دارند و مبتلا به آکنه و دمل هستند، همچنین افرادی با کبد چرب عالی است.
آنتیاکسیدان فراوان این گیاه خواص ضدالتهابی دارد و برای درمان آفتهای دهانی هم مفید است.
گل، برگ و بذر این گیاه سمی است و نباید خورد، از ریشه آن در ساخت رنگ مو استفاده میشود، اما ساقه آن را میتوان مصرف کرد.
این سبزی بهاری به دو شکل خورش و شربت مصرف میشود و فیبر و پتاسیم فراوان آن به سیستم گوارش و فشار خون کمک میکند.
مصرف خام یک ساقه این گیاه طعم ترشی دارد.
خورش ریواس برای بهبود سردردهای ناشی از گرما و تشنگی موثر است و آنتراکینون و فلاوونوئید موجود در آن به کبد در مقابله با مواد سرطان زای آزاد شده در بدن کمک میکند.