شناسایی و ثبت ۴۸ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در پاندمی کرونا
سرپرست مدیریت خدمات درمانی و تعالی بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام اینکه از سال ۱۳۹۹ با ایجاد سامانه، بیش از ۴۸ هزار بیمار خاص شناسایی و ثبت شده اند، افزود: این بیماران شامل بیماران پیوندی، دیالیز، ام اس،ای بی، ام پی اس، بیماریهای متابولیک، هموفیلی و تالاسمی و بیماران دیابتی هستند.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر خدیجه مالمیر با اشاره به تداوم ارائه خدمات به بیماران خاص در پاندمی کرونا افزود: در این دوران هیچ خدشهای به خدمت رسانی به این بیماران وارد نشد و این بیماران خدمات لازم را دریافت کرده اند.
به گفته خانم مالمیر تخصیص تختهای مجزا و اختصاصی برای ارایه خدمات دیالیزی به بیماران خاص مبتلا به کرونا یکی از اقداماتی است که در پاندمی کرونا انجام شده است.
صدور معرفی نامه بیماران متابولیک برای دریافت، تداوم یا افزایش سهمیه دارویی به وزارت بهداشت، تعامل و هماهنگی با بیمارستانهای تابعه درخصوص ارجاع بیماران سرطانی سطح ۲ به این مراکز برای تشخیص قطعی و درماناز دیگر اقداماتی است که برای بیماران خاص انجام شده است.
هجده اردیبهشت هر سال به عنوان روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است. تالاسمی یک اختلال خونی ژنتیکی است که سبب شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی میشود. این اختلال باعث تخریب و تضعیف سلولهای قرمز خون میشود.