پخش زنده
امروز: -
کمیته تخصصی قرآن استان نامهای از مطالبات و دغدغههای خود خطاب به رئیسجمهور را تنظیم کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، کمیته تخصصی قرآن استان نامهای از مطالبات و دغدغهها خطاب به رئیسجمهور و با امضای اعضا تهیه شود تا از طریق ستاد سفر این نامه به دست رئیسجمهور و متولیان امر برسد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه این نامه تنظیم و به شور قرآنیان نیز گذاشته شد که متأسفانه با وجود نظرخواهیها، پاسخی مبنی بر موافقت یا مخالفت با مفاد نامه دریافت نکردیم، اظهار کرد: با توجه به تعویق سفر رئیسجمهور به استان، این نامه تنظیم شده نیز مسکوت ماند، اما محتوا و موارد مطالبات و ضرورتهای قرآنی چهارمحالوبختیاری در این نامه مورد اشاره و تأکید واقع شده است.
حجتالاسلام ابوذر کارگر افزود : چند موضوع به عنوان اولویتهای ضروری حوزه فعالیتهای قرآنی استان در این نامه مورد اشاره و مطالبه برای حمایت واقع شده است که حمایت از مناطق محروم چهارمحالوبختیاری یکی از مطالبات است.
کارگر اضافه کرد: بخشهایی از استان نیازمند کارهای جهادی و ایجاد زیرساختها برای فعالیتهای قرآنی است، مثلاً در منطقه محروم مشایخ به دلیل نبود مربی امکان دایر کردن کلاس قرآن وجود ندارد و تعداد قابل توجه نوجوانان و جوانان این مناطق به دور از مفاهیم قرآنی و رها هستند. در پشتکوه لردگان با حدود ۵۳ روستا هیچ کار قرآنی انجام نمیشود. همچنین در شهرستان کوهرنگ با جمعیت روستایی قابل توجه هیچ زیرساختی برای فعالیتهای قرآنی وجود ندارد.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان توانمندسازی تخصصی مجموعه فعالان قرآنی را از دیگر ضرورتهای جامعه قرآنی استان برشمرد و اضافه کرد: برای آموزش و ارتقای سطح قاریان، حافظان، مربیان، داوران و اساتید نیازمند حمایت ویژه هستیم چرا که این افراد برای رسیدن به بالاترین سطح توانمندی و بهروز شدن باید دورههای تخصصی را بگذرانند، اما به دلیل محدودیت اعتبارات این امکان برای ما وجود ندارد.
وی تأکید کرد: با رصد وضعیت دیروز و امروز رشد قاریان استان به این نتیجه رسیدیم که اگر سیستم آموزش و تربیت استعدادهای قرائت به همین منوال با این امکانات آموزشی و توانمندسازی پیش برود، در یک افق دهساله هیچ چهره جدیدی در حوزه قرائت پرورش نخواهد یافت مگر آنکه کسی بهصورت خودجوش در پی کسب آموزشهای تخصصی باشد و خود را توانمند کند. همچنین حافظان مستعدی وجود دارند که مثلاً در مسابقات سراسری تا مراحل خوبی پیش میروند، اما به دلیل نبود دورهها و کارگاههای تخصصی در استان از ادامه مسیر باز میمانند و متوقف میشوند.
کارگر ضرورت گفتمانسازی قرآنی در جامعه را دیگر نیاز استان دانست و گفت: برای این مهم نیاز داریم از بدنه نخبگانی جامعه استفاده کنیم و مسائل و موضوعات مبتلابه جامعه امروزی در خانوادهها مثلاً ترویج مباحث کاربردی قرآنی در لایههای زندگی مردم و بهبود کیفیت زندگی خانوادهها با بهرهگیری از نخبگان استان و کشور برای مردم تبیین و به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود. این کار میتواند در قالب گفتگوهای تلویزیونی و رادیویی، گفتگوهای چهره به چهره، نشست با فعالان قرآنی و مدیران مؤسسات و مراکز قرآنی صورت گیرد.