پخش زنده
امروز: -
کارشناسان بر این باورند که چین به عنوان دومین قدرت اقتصادی جهان همواره از یارانهها به عنوان راهکاری برای کنترل بازار استفاده کرده است.
به گزارش خالق وردي خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن، برخی از صاحب نظران در حوزه اقتصاد معتقدند دولت با دادن یارانه به تولید و بخشی از مواد غذایی، بهای آنها را ثابت نگه میدارد.
يک کارشناس و پژوهشگر میگوید: مبلغی حدود ۶۰۰ یوان در فیش حقوق برای اجاره مسکن و مخابرات دریافت میکنیم حدود ۳ هزار یوان به صورت غیر نقدی و اجناس ضروری میگیریم، اما برای کالاهای اساسی مانند گندم و برنج و همینطور برخی خدمات مانند آب، برق و حمل و نقل یارانه به سازمانهای مربوطه داده میشود تا قیمتها را افزایش ندهند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده یارانه های کالاهای اساسی، حمایتها و کمکها در چین به صورت هدفمند انجام میشود.
یک کارشناس کشاورزی در این زمینه میگوید: در آغاز بهار ۱۰ کار گروه و ۱۸ گروه کارشناسی گندم برای نظارت و راهنمایی برای اجرای مدیریت خاص و هدفمند به منظور کمک، به منطقه اعزام میشوند برای کشت زود رس برنج هم سیاستهای حمایتی ویژهای در نظر نگرفته میشود.
از سوی دیگر توسعه صنایع و افزایش اشتغال توانسته است درآمد خانوارها را تنظیم نماید.
دولت چین به موضوع کارآفرینی توجه جدی دارد و کسانی که جهت راه اندازی کسب کار به زادگاه خود بازگشته اند و فعالیت آنها به مدت یکسال ادامه داشته باشد یارانه ویژهای به آنها تعلق میگیرد.