۲ پژوهشگر بوشهری منتخب خلیج فارس از وزارت علوم شدند
دو عضو هیئتعلمی پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس موفق به کسب عنوان منتخب خلیج فارس از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، در نشستی از دکتر ایرج نبیپور و دکتر سینا دوبرادران به خاطر انجام تحقیقات بنیادین و کاربردی، تولید مدارک علمی و انتشار آن در مجلات معتبر بینالمللی در عرصه صیانت از نام خلیج فارس تقدیر شد.
رئیس پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس بوشهر در این نشست وبیناری با اشاره به اهمیت کارهای زیرساختی برای ترویج نام خلیج فارس، گفت: در برنامهریزی برای توسعه زیرساختها و عمران و آبادانی شهری در قالب بینالمللی باید نیم نگاهی به شهرهای خلاق و شهرهای یادگیرنده داشته باشیم تا بتوانیم یکی از شهرها را که در این زمینه پیشروتر است را به عنوان پایتخت فرهنگی خلیج فارس معرفی شود.
دکتر ایرج نبیپور تاکید کرد: همه فعالیتها برای تعالی نام خلیج فارس باید همگرایانه داشته باشند تا یکی از این شهرها را به هاب دانشی یا منطقه ویژه علم و فناوری در حاشیه خلیج فارس ایجاد شود که مجموعه فعالیتهای وابسته به تولید علم و فناوری و جذب نخبگان را انجام دهد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، گفت: در کنار دانش و شهر خلاق موتور زاینده اقتصاد به حرکت در میآید و شاهد اقتصاد خلاق خواهیم بود که این اتفاق زاینده تمام مؤلفههای دیگر از جمله علم و فناوری، هنر، فرهنگ و رونق صنعت خلاق میانجامد.
به گفته دکتر نبیپور، تنها با ساخت فرهنگ و تمدن میتوان نام خلیج فارس را پاس بداریم و با افزایش زیرساختهای شهری موجب جذب نخبگان شد که بتوانند به تولید و بازتولید علم و فناوری بپردازند که این حرکت پویا سالها ادامه مییابد.
دکتر سینا دوبرادران دیگر عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که موفق به کسب عنوان منتخب خلیج فارس از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد نیز گفت: در پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس در زمینههای پزشکی، داروسازی و زیستمحیطی و اکولوژیکی فعالیت میکنیم و سعی میکنیم در تولیدات علمی با استفاده از نام خلیج فارس به اعتلای این نام در مجامع بینالمللی کمک کنیم.
وی میافزاید: تاریخچه و تمدن خلیج فارس از تمدن بینالنهرین تا به امروز جای کار دارد و مثالزدنی است و در بسیاری از موزههای معتبر بینالمللی بخشی مربوط به تمدن ایران وجود دارد که باعث افتخار است و باید این تمدن و فرهنگ را به دنیا معرفی کنیم.
این چهره علمی گفت: برای اعتلای نام خلیج فارس باید دانشمندان ایرانی در مجامع علمی بینالمللی شرکت کنند و حتی سمینارها و کنفرانسهای علمی در سطح جهانی به میزبانی ایران برگزار شود تا در کنار تولیدات علمی بتوانیم فرهنگ غنی کشور را معرفی کنیم.
دکتر دوبرادران اظهار کرد: استان بوشهر با داشتن مرز گسترده با خلیج فارس میتواند یکی از استانهایی باشد که در زمینههای علمی با سایر محققان در داخل و خارج از کشور همکاری کند و پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس همواره آماده پذیرایی از محققان و همکاری با آنها باشد.