پخش زنده
امروز: -
سرپرست ادارهکل بهزیستی استان اردبیل از حمایت بهزیستی از گرو های همیار زنان سرپرست خانوار خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ سرپرست ادارهکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به مسائل اقتصادی موجود، بر ضرورت حمایت مالی و غیرمالی هرچه تمام از گروههای همیار زنان سرپرست خانوار در جهت حفظ، بقا و رشد فعالیت آنها با بازده مطلوب تاکید کرد.
حامد رضایی گفت: در حال حاضر پنج هزار و ۹۱ خانوار برابر با ۱۴ هزار نفر در دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی استان اردبیل دارای پرونده و از خدمات متنوع برخوردار هستند این زنان بیشتر به واسطه طلاق یا فوت، از کار افتادگی، زندانی شدن، متواری بودن همسر زیر پوشش بهزیستی قرار گرفتند.
وی بیان کرد: علاوه بر دریافت مستمری ماهانه، این خانوادهها (زنان و اعضای خانواده) از تمامی خدمات سازمان بهزیستی اعم از کمک به تهیه مسکن، اجارهبها، ودیعه کمک هزینههای درمان، تحصیلی و دانشجویی، تسهیلات اشتغال به صورت وام سهم بیمه کارفرمایی خویش فرمایی برخوردار هستند.
سرپرست ادارهکل بهزیستی استان اردبیل اظهار کرد: خانوادههای دارای سرپرست خانوار و دارای فرزند چند قلو هم از خدمات مستمر و غیرمستمر برخوردار هستند دهکهای ۳ تا ۷ سه قلوها و بیشتر و سه دهک پایین درآمدی علاوه بر شیر خشک رایگان هزینههای ماهانه هم دریافت مینمایند.
وی اضافه کرد: از جمله راهکارهای توانمندسازی خانوادههای تحت پوشش بهزیستی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد و تسهیلات خوداشتغالی، سرمایه کار، سهم بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی است.
رضایی ادامه داد: یکی دیگر از برنامههای بهزیستی استان اردبیل در ارتباط با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ایجاد گروههای همیار است که در این زمینه بعد از برگزاری جلسات متعدد خودکاوی و مشاوره، افراد در یک زمینه شغلی گردهم میآیند و آغاز به فعالیت میکنند.
وی تشکیل شرکتهای تعاونی و فعالیت آنها با درآمد پایدار را یکی از راههای برونرفت کشور از معضلات اقتصادی دانست و گفت: شکلگیری این گروهها با تسهیلگری مددکاران انجام میشود و تعداد اعضای آنها ۳ نفره، ۵ نفره و ۷ نفره است که بیشتر هم میتواند باشد.
سرپرست ادارهکل بهزیستی استان اردبیل بیان کرد: اعضا در صورت نیاز مراحل آموزش فنی و حرفهای را پشت سر میگذارند و با پرداخت کمک بلاعوض از بهزیستی فعالیت خود را شروع میکنند.
وی زمینه شغلی این گروهها را کلاس تقویتی و کنکور، کافی شاپ، پرورش غاز و قارچ، لحاف و تشک دوزی، گیاهان دارویی، تهیه رشته پلویی و قند خردکنی عنوان کرد و افزود: اعضای آنها علاوه بر این میتوانند از وام قرض الحسنه و سهمیه بیمه کارفرمایی خود را نیز از بهزیستی دریافت نمایند.
رضایی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان اردبیل ۱۸ گروه همیار فعال وجود دارد، اظهار کرد: میانگین اعضای آن هفت نفر است و برای اینکه بتوانند در کنار سازمان بهزیستی از امکانات و منابع تعاون هم برخوردار باشند، بیشتر به شکل تعاونی ثبت میشوند.