پخش زنده
امروز: -
مدیرکل آموزش وپرورش استان قزوین: آخرین مراحل رتبه بندی معلمان در حال انجام است و امیدواریم تا ۱۲ اردیبهشت اجرا شود و معوقات این قانون از ۳۱ شهریور سال گذشته قابل اجراست.
سیاهکالی بیان کرد: متاسفانه برخی از خانواده ها در برابر پوشش دانش آموزان و پوشیدن روپوش واحد، آراستگی موی سر و غیره مقاومت می کنند که تلاش می کنیم با همکاری واحدهای مشاوره این مشکلات را برطرف کنیم.
وی گفت: همه دانش آموزان باید به قوانین و مقررات آموزش و پرورش درباره نحوه پوشش و رفتار با معلمان احترام بگذارند و از خانوداه ها می خواهیم شرایطی را فراهم کنند که شان و احترام معلمان و دانش آموزان حفظ شود.
مدیرکل آموزش وپرورش استان گفت: علاوه بر اینکه با استبداد رفتاری با دانش آموزان مخالف هستیم، با ولنگاری هم مخالفیم و با توجه به کلاس های حضوری، ورود تلفن همراه توسط دانش آموزان به داخل مدارس ممنوع است و خلاف قوانین آموزش و پرورش است.
سیاهکالی گفت: باید هم به مباحث آموزش و هم پرورش توجه کنیم و بتوانیم مهارت های زندگی، قدرت تصمیم گیری، قدرت نه گفتن و ارتباط موثر را به دانش آموزان یاد بدهیم پس از آن شاهد خواهیم بود که آسیب های اجتماعی کاسته خواهد شد.
وی تصریح کرد: در انتصابات به دو مقوله تخصص و تعهد توجه و تلاش می کنیم در این دوره از سیاسی گرایی و سیاست زدگی در این نهاد مهم آموزشی و پرورشی بکاهیم و همه باید تلاش کنند تا شان معلم را حفظ کنیم.
به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان ؛ در قزوین ۱۳ روستا با یک معلم و یک دانش آموز فعالیت می کنند و حتی در الموت شاهد فعالیت های یک معلم برای پاکسازی جاده و رسیدن به مدرسه بودیم. حتی در استان قزوین معلمانی را داشتیم که در بستر بیماری کرونا در حال تدریس بودند و باید به آنها بیشتر توجه کنیم.
سیاهکالی گفت: تعطیلی ۲ ساله مدارس آسیب جدی به دانش آموزان وارد کرد این در حالی است که در اکثر کشورهای دنیا در شرایط کرونایی، کلاس های حضوری برگزار می شد.
وی اعلام کرد: از ۱۴ فروروین تا به امروز فقط تعداد کمی از دانش آموزان و معلمان علایم بیماری داشتند و کلاس های درس با قوت برگزار شده است و در حال حاضر ۹۶ درصد از دانش آموزان به صورت حضوری در کلاس های درس حاضر می شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با تاکید بر عدالت آموزشی در برخی نقاط حاشیه ای قزوین گفت: مدارس بسیار خوبی داریم که دانش آموزان بسیار خوبی تربیت می کنند و تلاش کردیم در نظام آموزش و پرورش، امکانات مدارس یکسان باشد و مردم استان بتوانند در آرامش کامل دانش آموزان را به مدرسه بفرستند.
سیاهکالی گفت: چند مدرسه کانکسی در استان وجود دارد و از خیران مدرسه ساز که همواره یار و یاور آموزش و پرورش استان هستند می خواهیم در ساخت مدارس و کلاس های درس کمک آموزش و پرورش باشند.
وی اعلام کرد: در سفر رئیس جمهور ۱۶۲ میلیارد تومان برای تکمیل مدارس استان اختصاص یافت. همچنین ۲۰ میلیارد تومان برای اردوگاه یانس آباد و ۱۰ میلیارد تومان هم به اردوگاه آوج تخصیص یافت.
به گفته مدیر کل اموزش و پرورش استان؛ ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای احداث ۵سالن ورزشی و چمن مصنوعی داخل حیاط مدارس بزرگ به آموزش و پرورش استان تخصیص یافته است.
وی گفت: ۴۰ درصد پول در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و برای ۶۰ درصد باقیمانده هم باید از ظرفیت خیران استان استفاده کنیم که با این کار سرانه ورزشی مدارس استان افزایش پیدا می کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در ۱۲ سال گذشته تعدادی از مربیان قرآن جذب آموزش و پرورش شدند و چندین مدرسه قرآنی در استان و کشور دایر اما در این سالها مغفول واقع شده اند و امیدواریم بار دیگر نیروهای قرآنی در آموزش و پرورش جذب شوند.