پخش زنده
امروز: -
سرپرست واحد جذب و نگهداری اهداکنندگان انتقال خون خراسان رضوی گفت: همه بیمارستان ها و مراکز درمانی در استان برای تامین خون بیماران تصادفی با مشکل مواجهند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،دکتر شریف الحسینی گفت: همچنین این بیمارستان ها و مراکز درمانی در استان خراسان رضوی برای اعمال جراحی و بیماران ثابت نیازمند خون مانند: بیماران هموفیلی و تالاسمی نیاز روز افزونی به خون دارند.
وی افزود: بی شک به همه اقشار مردم عزیز توصیه می کنیم برای سلامت خود و همچنین کمک به سایر افراد نیازمند در امر اهدای خون مشارکت داشته باشند.
سرپرست واحد جذب و نگهداری اهداکنندگان انتقال خون خراسان رضوی گفت: همچنین در روند اهدای خون پنج آزمایش غربالگری ویروسی ایدز، بیماری های هپاتیت بی، هپاتیت سی، سفلیس و HTLV۱ از فرد اهدا کننده در تمام نوبت ها به طور رایگان صورت میگیرد.
دکتر شریف الحسینی افزود: بی شک اهداء خون از نظر بهداشت و سلامت بسیار مفید و موثر بوده و فرد را از سلامت خونی خود آگاه می سازد.
او گفت: برای کسانی که دچار غلظت خون هستند اهداء خون باعث کاهش غلظت خون موثر تر فرد می شود.
سرپرست واحد جذب انتقال خون خراسان رضوی افزود: خون اهدایی برای جداسازی اجزای خون شامل پلاکت، پلاسما و غیره به واحد فراورده های انتقال خون ارسال میشود تا نجات بخش جان سه بیمار از رنج بیماری و مرگ بشود.
اداره کل انتقال خون خراسان رضوی وظیفه اهداء خون به ۶۲ بیمارستان و مرکز درمانی استان را بر عهده دارد و از ۱۸۹ هزار و ۶۳ داوطلب اهداء خون که پارسال به مراکز انتقال خون خراسان رضوی مراجعه کردند۱۴۲ هزار و ۸۷۴ نفر موفق به اهداء خون شدند.
۱۳ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد ۶ پایگاه امام رضا(ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، امید، مهر در مشهد و پنج پایگاه در شهرهای سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور، قوچان و گناباد استقرار دارند و ٢ مرکز اهدای خون نیز در شهرستانهای تربت جام و کاشمر فعالیت دارند.
استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استانهای تهران و فارس است.