• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۹۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵
قم » سیاسی
خطیب جمعه قم؛

رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی به نابودی نزدیک است

امام جمعه قم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به این که حرکت‌های سازشکارانه راه به جایی نمی برد، گفت: در سایه مقاومت و ایستادگی ملت فلسطین رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری به نابودی نزدیک شده است.

رژیم صهیونیستی بیش از هر زمانی به نابودی نزدیک استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم با گرامیداشت روز قدس و قدردانی از حضور مردم قم و ملت ایران اسلامی برای حضور باشکوه در این مراسم، گفت: دشمن برنامه ریزی زیادی برای ناامیدی و شرکت نکردن مردم در راهپیمایی روز قدس انجام دادند که به برکت خون شهدا، با وجود تمام مشکلات سختی‌ها این مراسم با حضور حداکثری برگزار شد.

وی ادامه داد: مردم ایران اسلامی به یک سلسله مسائل در انقلاب اسلامی اعتقاد قلبی دارند و پیمان ناگسستنی با رسول الله، اهل بیت (ع)، حضرت امام (ره) و خون پاک شهدا بسته اند و با تبلیغات رسانه‌ای و فضای مجازی این اعتقاد را تغییر نمی‌دهد.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه عده‌ای در خصوص روز قدس و حمایت از آرمان فلسطین شبهه ایجاد می‌کنند، افزود: مبنای حمایت و برگزاری راهپیمایی روز قدس بر اساس آموزه‌های اسلامی است و حتی عقل نیز به ما می‌گوید از قبله اول مسلمانان دفاع کنیم و با مردم مظلوم فلسطین همدردی نماییم.

خطیب جمعه قم با بیان اینکه انتظار از مسلمانان این است که روز قدس را جدی بگیرند، گفت: این راهپیمایی به عنوان عمل صالح محسوب می‌شود و همه بدانند هر کس قدمی در این راه بردارد با هر قدمی دشمن بیشتر عقب می‌نشیند و به نابودی نزدیک‌تر می‌شود.

آیت الله حسینی بوشهری با انتقاد از سازش و همراهی تعدادی از کشور‌ها در قالب قراداد‌های مختلف با رژیم صهیونیستی، گفت: طرح معامله قرن، طرح آبراهام و کنفرانس نقب با حضور این کشور‌ها طرح‌های خنده آوری است که پیامد این اتفاقات روزی گریبان خود آنان را می‌گیرد.

خطیب جمعه قم با اشاره به اینکه آینده امیدوار کننده‌ای در پیش روی ملت فلسطین قرار دارد، گفت: مردم فلسطین در مقاومت بیش از ۷۴ ساله خود روزگاری با سنگ مبارزه می‌کردند، اما با حضور حاج قاسم‌ها پس از ۴۰ سال نهضت‌های مقاومت فلسطین به موشک‌های نقطه زن و پهپاد مجهز هستند.

آیت الله حسینی بوشهری افزود: در طول چند دهه گذشته دنیا اجازه نداده است مظلومیت فلسطین جنایت‌های رژیم صهیونیستی در قالب هنر و تصویر انعکاس یابد که امروز ضرورت و اهمیت نمایش و به تصویر کشیدن مظلومیت فلسطین و جنایت‌های صهیونیست‌ها دو چندان شده است.

وی در هشداری به کشور‌های غربی و رژیم صهیونیستی، گفت: پای این رژیم منحوس را غربی‌ها به منطقه باز کردند و اگر روزی در منطقه اتفاقی بیفتد و رژیم صهیونیستی کاری صورت دهد سیل حملات کوبنده همه شما را خواهد گرفت.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به راهکار جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسئله فلسطین، گفت: بر اساس پیشنهاد رهبر انقلاب راه حل فلسطین و قدس همه پرسی با حضور همه فلسطینیان است که نتایج آن مورد قبول همه دولت‌ها است.

خطیب جمعه قم با تاکید اینکه ملت ایران در کنار ملت فلسطین ایستاده است، افزود: گروه‌های مقامت و مردم فلسطین نباید از مقاومت دست بردارند و با مقاومت و شجاعت می‌توانند قدس را پس بگیرند.

خطیب جمعه قم گریزی به ناامنی ها و انفجار‌های پی در پی در افغانستان زد و گفت: هیئت حاکمه افغانستان باید حافظ مردم سنی یا شیعه افغانستان باشد و معنا ندارد در حادثه‌های مختلف ۳۰ یا ۶۰ نفر از مردم در اثر انفجار جان خود را از دست دهند.

وی ادامه داد: هیئت حاکمه افغانستان وظیفه دارد که از بروز ناامنی در این کشور جلوگیری کندچرا که ادامه دار شدن این سلسله انفجار‌ها باعث خارج شدن مدیریت و اداره اوضاع این کشور از دست حاکمان این کشور خواهد شد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با دانشجویان و شکل گیری نظم جدید در دنیا گفت: دوران دو قطبی یا تک قطبی تمام شده است و همه مسئولان، نخبگان و مردم با نگاه عمیق به جنگ اوکراین و اوضاع دنیا باید برای نقش آفرینی در نظم آینده دنیا آماده شوند.

امام جمعه قم در بخشی از خطبه‌های اول در خصوص ضرورت توجه به مطالبات مردم و پذیرش اشتباهات در میان مسئولان بر اساس تعالیم اسلامی، گفت: مسئولان کشورمان اگر در زمینه فرهنگی، اجتماعی یا اقتصادی اشتباهی مرتکب شدند آن را با ملت در میان بگذارند و از مردم عذر خواهی کنند.

وی همچنین اضافه کرد: عذر خواهی کردن از مردم نه تنها چیزی از مقام مسئولان کم نمی‌کند بلکه مقام و عزت آنان را نزد مردم بیشتر می‌کند.

خطیب جمعه قم در پایان خطبه‌های خود روزکارگر و خلیج فارس و معلم را گرامیداشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده ارتباطی بخش وراوی همچنان مسدود است
تشکیل هیئت‌های اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی آذربایجان غربی از ۲۸ آذر
تا پایان سال ۶۰ مگاوات برق خورشیدی در آذربایجان غربی وارد مدار می شود
کاهش هشت درصدی حمایت از ترامپ در جامعه آمریکا
میانگین سن ابتلا به سرطان پستان ۱۰ سال کمتر از میانگین جهانی است
بررسی قضایی و حقوقی مشکلات سه تعاونی مسکن ارومیه
جریان عادی تردد در محور میمه به دلیجان
ارتقای خدمات تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان
برگزاری رویداد تولید محتوا در آباده
اجرای طرح روزِ درهای بازِ کشاورزی در دامغان
رویداد‌های کتاب در هفته‌ای که گذشت
«تئاتر مسجد و هنر قدسی»؛ کتابی پژوهشی در حوزه تئاتر
برگزاری جشنواره استعداد‌های خلاق بانوی اصفهان
لرستان؛ رتبه پنجم شاخص‌های عمرانی کشور
همه با هم ایران قوی را می‌سازیم
دیدار استاندار گیلان با مادر شهیدان درویشوند در رودبار
توزیع ۴۹ صفحه خورشیدی در بین عشایر شهرستان پلدشت
ضرورت مدیریت مصرف گاز
دعوت دوچرخه سوار چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی کراس کانتری
رانندگان از تردد در جاده سرچم باروق خودداری کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)