پخش زنده
امروز: -
رویداد ایده شو فناوری اطلاعات و کاربردهای آن با محوریت خود اشتغالی در دانشگاه شهرکرد پایان یافت.
.به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد گفت: این مرکز اقدامات بسیار خوبی از جمله برگزاری استارت اپ ها، ایده شوها و رویدادها با هدف ایده پردازی، خلاقیت و نوآوری دانشجویان انجام داده است تا دانشجویان بتوانند به مرکز نوآوری و مراکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری وارد شوند و در نهایت شرکت دانش بنیان خود را شکل دهند و به تولید محصول برسند.
سید حسن نوربخش با اشاره به حمایتهای مرکز نوآوری از ایدههای دانشجویی گفت: ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۱۰ میلیون تومان وام ۴ درصد فرصت بسیار خوبی را برای دانشجویان فراهم میکند تا بتوانند ایده پردازی کنند و با بررسی ایده خود آن را به نتیجه برسانند.
رییس مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد گفت: تولید محصول در این مرحله هدف نیست بلکه هدف این است که دانشجو بعد از دانشگاه از طریق مراکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری ایده خود را دنبال کند تا به مرحله تجاری سازی برسد.
وی گفت: اطلاع رسانی رویداد ایده شو در سه محور فناوری اطلاعات و ارتباطات، فناوری اطلاعات و شهر هوشمند و فناوری اطلاعات در صنعت وکشاورزی از بهمن ماه سال گذشته شروع شد و در این مدت ۴۰ ایده دریافت شد که در سه مرحله داوری ابتدا ۲۹ ایده انتخاب و از میان آنها ۱۰ ایده برتر برای ارائه حضوری در اختتامیه این رویداد برگزیده شدند که در نهایت پس از ارائه حضوری، ۳ ایده برتر معرفی خواهد شد.
مدیر اجرایی رویداد ایده شو با بیان اینکه امکان نمایش اسلاید در ارائهها وجود دارد، گفت: مدت زمان در نظر گرفته شده برای ارائه ایدهها ۵ دقیقه است و زمان پاسخگویی به سوالات داوران ۱ دقیقه در نظر گرفته شده است.
جاودانی با اشاره به اینکه رویداد ایده شو نقطه شروعی برای دانشجویان است ، افزود: برای هر ده نفر برگزیده جوایزی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: پس از ارائه ایدهها توسط دانشجویان و بر اساس تصمیم هیات داوران از میان ده ایده منتخب شامل: شرکت اتوبوسرانی Drive app از پوریا رضایی، سایت آکادمی در حوزه کاریابی از علیرضا نوروزیان، دیجیتال مارکتینگ از ایمان رضائیان، بسته بندی بادام، گردو و چیپس میوه از محمد جواد قادری پور، دفتر کار مجازی از لعیا اعتصام، اپلیکیشن توزیع و تهیه نان از مرضیه آقا بالا صفر، مدیریت زنجیره کشت و توزیع محصولات کشاورزی از رسول فتاحی، اپلیکیشن سامانه پایش منابع انسانی از سید حسین علوی، اپ محصولات کشاورزی از امین امین زاده و آموزش الکترونیکی زبان به روش پازلینگ از مائده دشتی، سه ایده اپلیکیشن سامانه پایش منابع انسانی از سید حسین علوی، آموزش الکترونیکی زبان به روش پازلینگ از مائده دشتی و اپ محصولات کشاورزی از امین امین زاده به ترتیب به عنوان ایدههای اول تا سوم برگزیده شدند و با اهدا لوح و جایزه از ایدههای برتر تقدیر و به قید قرعه به ۵ نفر از شرکت کنندگان در این رویداد هم جوایزی اهدا شد.
ایدههای برتر در مرحله بعدی توسط مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد، پارک علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری حمایت مادی و علمی خواهند شد تا به مرحله تجاری سازی برسند.