پخش زنده
امروز: -
چین اعلام کرد نخستین مورد آنفلوآنزای مرغی H۳N۸ را در انسان شناسایی کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، چین اعلام کرد اولین مورد آنفلوآنزای مرغی H۳N۸ را در انسان شناسایی کرده است با این حال مقامات بهداشتی چین ابراز اطمینان کرده اند که خطر انتقال این بیماری از انسان به انسان کم است.
سویه H۳N۸ آنفلوآنزای مرغی پیش از این در اسب ها، سگها و فوکها دیده شده، اما تا کنون در انسان شناسایی نشده بود.
وزارت بهداشت چین روز سه شنبه اعلام کرد یک پسر بچه چهار ساله ساکن استان هنان مرکزی اوایل آوریل به علت داشتن تب و سایر علائم بیماری در بیمارستان بستری شد و معاینات صورت گرفته روی او نشان داد که به سویه H۳N۸ آلوده است.
خانواده این کودک مرغ پرورش میدهند و در منطقهای زندگی میکنند که پر از اردکهای وحشی است.
وزارت بهداشت چین افزود: پسربچه احتمالا به طور مستقیم توسط پرندگان آلوده شده است. در آزمایشات انجام شده بر روی افراد نزدیک به این پسربچه هیچ ناهنجاری دیده نشد.
همچنین طبق اعلام وزارت بهداشت چین، مورد بیماری این پسربچه ناشی از «انتقال بین گونهای موردی» بوده و خطر شیوع بیماری در مقیاس گسترده ضعیف است.
وزارت بهداشت چین در عین حال از مردم خواست از نزدیک شدن به پرندگان مرده یا بیمار خودداری کنند و در صورت بروز تب یا مشکلات تنفسی به پزشک مراجعه نمایند.
موارد انتقال آنفلوآنزای مرغی بین انسانها بسیار نادر است.
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا، سویههای H۵N۱ و H۷N۹ که به ترتیب در سالهای ۱۹۹۷ و ۲۰۱۳ شناسایی شدند، عامل اصلی موارد آلودگی انسان به آنفولانزای مرغی بودند.
بر اساس نتایج یک مطالعه آمریکایی که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، سویه H۳N۸ احتمالا سال گذشته باعث ابتلا به آنفلوآنزا و تلف شدن بیش از ۱۶۰ فوک در امتداد سواحل آمریکا شد.