سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: یکی دیگر از این فعالیتها، پیگیری تبدیل وضعیت افراد مشمول است، که با پیگیریهای مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور ایثارگران تاکنون تبدیل وضعیت بیش از چهار هزار نفر از فرزندان شهدا، خواهران و برادران شهدا، جانبازان و آزادگان و فرزندان آنان در علوم پزشکی مشهد و شهرستانهای تابعه انجام و احکام آنان به زودی صادر میشود و از سایر نمایندگان ایثارگران در ادارات میخواهیم این موضوع را هر چه سریعتر پیگیری و مراحل اداری آن آغاز شود.
خدیوی خاطرنشان کرد: کم لطفی برخی از ادارات موجب شده است، این مصوبه قانونی برای برخی از مشمولان، بیشتر از زمان موعد مقرر طول کشیده است.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور ایثارگران نیز با اشاره به تلاش مستمر حوزه معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تبدیل وضعیت ایثارگران معزز افزود: 95 درصد کارکنان ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهرستانهای تابعه تبدیل وضعیت شدهاند که در میان سایر دستگاهها کمنظیر است.
سیدروح الله هاشمینژاد تصریح کرد: این اقدام ارزشمند در نتیجه حمایت مدیران دانشگاه و نیز همکاری مستمر واحدهای مرتبط از جمله مدیریت سرمایه انسانی، مدیریت توسعه سازمان و نیز مدیریت گزینش دانشگاه علوم پزشکی مشهد حاصل شده است.
وی ادامه داد: شهرستانهای نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه، گناباد و سبزوار علوم پزشکی مستقل دارند و سایر شهرستانهای خراسان رضوی زیر مجموعه علوم پزشکی مشهد هستند، که این چهار هزار نفر متعلق به مجموعه علوم پزشکی مشهد و شهرستانهای تابعه است.
هاشمینژاد با بیان ضرورت توجه به نخبگان شاهد و ایثارگر دانشگاه در حوزههای دانشجویی و نیز کارمندان، به برنامههای آتی این مدیریت در زمینه ایجاد باشگاه نخبگان شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حمایت از ایجاد زیرساختهای نرم افزاری و سختافزاری لازم در این رابطه پرداخت.
وی در پایان افزود: طرح همیاران آموزشی شاهد و ایثارگر و پیگیری پرونده شهدای سلامت از دیگر فعالیتهای ستاد شاهد علوم پزشکی مشهد است.
گفتنی است؛ سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، پرونده 17 هزار و 335 شهید، 50 هزار و 991 جانباز و سه هزار و 395 آزاده است که به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.