پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکلهای قرآنی در گفتگوی تلفنی برنامه «مهربان باشیم» رادیو معارف درباره ارزیابی وی از فعالیتهای قرآنی در کشور گفت: باید محور ارزیابی ما از فعالیتهای قرآنی، مطالبات مقام معظم رهبری باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، انجم شعاع افزود: اگر میزان و معیار ما مطالبات رهبری است ایشان افق دور را مد نظر قرار می دهند و آن رسیدن به سبک زندگی قرآنی و تمدن اسلامی است.
انجم شعاع افزود: برای رسیدن به این منظور باید عزم ملی وجود داشته باشد، عزم ملی به این معنا که مسئولان در کنار دغدغه نان و آب و مسائل بهداشت و ... تربیت 10 میلیون حافظ قرآن را در سبد دغدغه هایشان قرار دهند و این هنوز شکل نگرفته است . متاسفانه مسئولان حتی در سند ارتقاء استانی به بخش قرآن به صورت جدی ورود پیدا نکرده اند، در حوزه های ورزش ، بانوان ، نوجوانان و حتی ورزش تخصصی در سند به صراحت برنامه دارند اما متاسفانه سند ارتقاء استانی درباره قرآن کاستی جدی دارد که فکر می کنم عمدی هم نبوده و غفلت شده است و این غفلت باید به سرعت جبران شود.
وی اضافه کرد: به اعتقاد من در حوزه انس با قران که از راه روخوانی و روان خوانی حاصل می شود و از مهارت های اولیه است فاصله بسیاری داریم و در زمینه 10 میلیون حافظ که دوباره امسال رهبر انقلاب بر آن تاکید فرمودند و نزدیک به 11 سال از مطالبه ایشان می گذرد فاصله بسیار زیادی داریم .
مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکل های قرآنی درباره آمار تعداد حافظان قرآن در کل کشور گفت: براساس آمار دستگاههای دولتی که سنجش سنواتی دارند در دارالقرآن حدود 30 هزار حافظ داریم اما آمار موسسات مردمی حکایت از 100 هزار حافظ قرآن دارد، اما فاصله 100 هزار تا 10 میلیون بسیار زیاد است و تا این آمار به 10 میلیون نفر برسد 2 قرن طول می کشد. اگر با همین شیب و با همین اعتبارات پیش برویم ، منظور من فقط اعتبارات نفت و دولتی نیست بلکه بحث وقف و تبرکات مردمی را هم شامل می شود، منظور پشتوانه های مادی است، اگر همین وضع را داشته باشیم باید برای رسیدن به مطلوب زمان بسیار طولانی را سپری کنیم .
انجم شعاع افزود: باید قدری در این روند تجدید نظر کنیم. در مراسم گشایش نمایشگاه قرآن که موسسات قرآنی حضور داشتند نیز اطلاع دادم که یک سری مشکلات داریم و باید در مجلس حل شود در غیر این صورت زمان رسیدن به مطلوب طولانی تر خواهد شد.
وی ادامه داد: یک سری مشکلات به مشوق ها بر می گردد که این مشوق ها در نظام آموزش عمومی و هم باید در ساختار مجموعه های دولتی مثل سازمان مدیریت و برنامه ریزی شکل بگیرد و در این زمینه هنوز گام جدی برداشته نشده است. اگر مشوق ها به صورت جدی وارد عرصه فعالیت های حفظ قرآن نشود قطعا ما باید زمان طولانی تری برای رسیدن به مطلوب طی کنیم.
مدیرعامل اتحادیه کشوری تشکل های قرآنی در خصوص دیگر نقاط ضعف برای رسیدن به نقطه مطلوب گفت: من نظر شخصی خود و به نمایندگی از بخش مردمی اعلام می کنم باید عدل عمومی مدیران را در جریان حفظ قرآن و تربیت 10 میلیون حافظ داشته باشیم.