پخش زنده
امروز: -
سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات بومی، با بهرهگیری از تکنولوژیها و ویژگیهای فایروالهای نسل جدید و بهروز دنیا، به عنوان یک سامانه یکپارچه مقابله با تهدیدات، توانایی مرتفع کردن نیازهای امنیتی کلیه سازمان و شرکتها را دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محافظت از این اطلاعات که حکم رگ حیاتی سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی را دارند از جمله داراییهایی هستند که دایما توسط حملات اینترنتی از داخل یا خارج شبکه تهدید میشوند. بر همین اساس تولید محصولاتی که بتواند از این اطلاعات در مقابل حملات محافظت کند در همه دنیا به عنوان یک موضوع امنیتی مطرح است.
اما تولید این محصولات یک طرف ماجرا است و طرف دیگر و مهمتر آن بومی سازی آنها است. چون تولیدات دیگر کشورها به صورت جامع و کامل نمیتواند نیازهای سازمانی و داخلی کشوری دیگر را پاسخ دهد، چون مبتنی بر فرهنگ و نیازهای آن کشور طراحی و ساخته نشده اند و به اصطلاح باگهای فناورانه دارند. به همین دلیل ایران هم مثل دیگر کشورها به دنبال تولید و بومیسازی این محصولات و محافظت ملی از اطلاعات و دادههای امنیتی در کشور است.
بخش اعظم این کار را هم به شرکتهای دانش بنیانی سپرده است که با دانش و تخصص خود توانسته اند به نیازهای داخلی کشور پاسخ دهند به طور مثال با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محصولی دانشبنیان برای محافظت از اطلاعات و جلوگیری از حملات احتمالی امنیتی در شرکتها و سازمانها، سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات طراحی شده است.
این محصول شناسایی و جلوگیری از کلیه حملات اینترنتی از داخل یا خارج شبکه را بر عهده دارد و میتواند بهعنوان درگاه ورودی شبکه کامپیوتری قرار بگیرد و کلیه ترافیکهای ورودی و خروجی از سمت یا به سمت اینترنت را کنترل و مدیریت کند.
نیاز سازمانها به انتقال اطلاعات بهصورت امن سبب افزایش ارتباطات دیجیتالی سازمانها شده است تا جایی که فرآیند امنیت، با کلیه برنامههای کاربردی، تجهیزات شبکه و فضای ابری بهمنظور محافظت از اطلاعات و دادههای کسبوکار یکپارچه شده است.
این سیستم هیچگونه حفره امنیتی ندارد، اما در سرویسهای خارجی ممکن است حفره امنیتی وجود داشته باشد، از دیگر مزیتهای این محصول نسبت به نمونههای خارجی خود میتوان به هزینه تمام شده پایینتر، پشتیبانی فنی و ماژولهای کاربردی بر اساس نیاز سازمانها اشاره کرد.