پخش زنده
امروز: -
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جامعه کارگری خط مقدم مبارزه با تحریمها هستند، گفت: با وجود فشارهای اقتصادی سالهای اخیر، این جامعه کارگری بود که تحریمها را شکست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجتالله عبدالملکی در آئین تجدید میثاق جامعه کار و تلاش کشور با آرمانهای امام راحل به مناسب آغاز هفته کارگر با بیان اینکه در عرصه اقتصاد مقاومتی، کارگران باز هم در خط مقدم ایستاده اند، بیان کرد: در زمان تحریمهای ظالمانه و به جهت ضعفها، فشار اقتصادی ایجاد شد، اما جریانی که فشار تحریم را شکست جامعه کارگری بود و شکست مفتضحانهای بر آمریکا وارد شد.
وی افزود: برخی شئون زندگی دو بعدی است یعنی حیات اُخروی و هم دنیوی دارد که یکی از آنها تولید است و اگر تولید نباشد حیات دنیوی وجود ندارد و مهمترین عنصر تولید، نیروی کار است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در دین اسلام کار و تولید در حیات دنیوی و اخروی مهم است و بر اساس آموزههای دینی کسی که کار و تلاش میکند مثل بندهای است که در راه خدا جهاد میکند.
عبدالملکی گفت: پیامبر اسلام (ص) دست کارگر که منشاء کار و تولید است را میبوسد و در سیره اهل بیت (ع) در ارج نهادن به مقوله کار بسیار تأکید شده است.
رئیس شورای عالی کار با بیان اینکه جامعه کارگری همواره پای ثابت موفقیتهای انقلاب اسلامی بوده است، افزود: پیش از انقلاب نیز هر جا قیام و تجمعی در حمایت از امام و آرمانهای ایشان بود کارگران حضور فعال داشتند و کارگران بانیان اصلی انقلاب اسلامی بودند.
وی اضافه کرد: پس از انقلاب هم کارگران در دفاع مقدس هزاران شهید تقدیم انقلاب کردند و در زمان بعد از جنگ که کشور نیاز به توسعه و پیشرفت داشت هم بار اصلی بر دوش جامعه کارگری بود.
عبدالملکی با اشاره به بیانات امام راحل که ستونهای جامعه کارگران و کشاورزان هستند، تأکید کرد: عنصر کار و کارگر در اسلام و انقلاب مهم است که امام میفرمایند که اینها هستند که زمین را آباد میکنند.
وی افزود: طبق آیات قرآن یکی از دستورات خداوند به انسان آبادی زمین است که جامعه کار و کارگری در این زمینه نقش مهمی دارند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از مهمترین گروههای جامعه هدف در دولت مردمی سیزدهم را جامعه کارگری معرفی کرد و گفت: رئیس جمهور همواره بیش از هر جمعی در میان کارگران حضور پیدا میکنند و فضاهایی رفتند که حتی وزرا و مدیران میانی هم رغبتی برای حضور در این مکانها ندارند.
وی ادامه داد: آیتالله رئیسی از سالها قبل در میان کارگران میرفتند و با مشکلات آنان آشنا هستند؛ دولت سیزدهم خود را دولت حامی کارگران میداند چرا که بیش از ۶۰ درصد جمعیت و ستون جامعه هستند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: وظیفه ما خدمترسانی به جامعه کارگری است چرا که آنان ستونهای انقلاب هستند و دولت سیزدهم تلاش میکند فضای کسب و کار و تولید و هم معیشت کارگران بهبود ببخشد.
وی تصریح کرد: به مدیران کل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانها هم ابلاغ کردیم که اولویتهایشان رسیدگی به نیازمندیهای کارگران باشد و بدانید که توجه و تلاش ما در دولت و وزارت مردم ایجاد شرایط مساعد برای فضای کسب و کار و معیشت کارگران است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: ما شورای عالی کار را تشکیل دادیم و نفرات در هیات وزیران انتخاب شدند و به صورت منظم این جلسات را تا به امروز برگزار کردیم.
وی به کارگران گفت: وزارت مردم مصمم است که تصمیمات شورای عالی کار را اجرایی کند و میدانید که این شورا بیشتر متشکل از نمایندگان خود شما یعنی کارگران و کارفرمایان است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد مسکن کارگران بیان کرد: دولت سیزدهم مردمی میانگین ساخت یک میلیون مسکن در سال ۱۴۰۱ را دنبال میکند و در این راستا اولویت با قشر کارگران است.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: در سال گذشته هم تفاهم نامهای برای ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران با وزارت راه و شهرسازی امضا کردیم و تلاش میکنیم وضعیت مسکن این قشر در سال ۱۴۰۱ بهبود یابد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مزار شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم اهلبیت علیهمالسلام حضور یافتند و یاد و خاطره همهی این فداکاران با اخلاص را گرامی داشت.
بنام خدا
اشتغال زایی ی افسانه ای.....
◦ زمین هایی که منطقا حق مردم است و توضیحات آن جواب تمام سوالات احتمالی را می دهد، و برای بدست آوردن این حق مشروع ، نیاز به هیچ پول و هزینه ای نیست......توضیحات در ادامه نوشته می شود.
◦ هیچ پولی نمی خواهد ، برای همه فرستاده می شود.....و اما توضیحات..........ادامه دارد......
۱
اشتغال زایی ی افسانه ای ! و باور نکردنی!،...
برای تهیه ی مصالح ح ساختمانی ی مورد مصرف این ساختمان ها ( ده ها میلیون درب ورودی ، پنجره شیشه ، و مصالح دیگر......) ، ژاپن نا خواسته این کار افسانهای را انجام داده ! ، ولی با متراژ کمتر( چون ژاپن یک پنجم خاک ایران را دارد ، و یک و نیم برابر جمعیت ایران را......) ، و امیدواری دادن و نجات نسل ها و دادن حق مردم ، ....
تقسیمات را در هر استان ، شهرها ، روستا ها ، باید از مستحقین و ....ادامه دارد...
۲
مستضعفین شروع کنند ، و سهم هر کس را در زادگاه خانوادگی اش بدهند ، ......
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد ( با ملاحظات میزان کمی ی زمین در هر شهر) ، که ملت( نسل ها) ، تا آخر عمرشان ، اینهمه دلهره ی مسکن ن چند ده متری را نداشته باشند ! ، .......ادامه دارد...
۳
اگر وضعیت آب مناسب باشد ، خانواده می تواند ضمن ساخت مسکن ، یا سر پناه ، یا اطاق ۲۰ متری مورد نیاز برای افراد خانواده ، در این زمین ۲،۳ هکتاری ، انواع میوه ، سبزیجات ، و حبوبات .... مورد نیاز خانواده خود را ( با آموزش)، با کیفیت بهتر تهیه کند !.... و بقیه ی زمین های کشاورزی ی چند ده میلیون هکتاری ی کشاورزی ی کشور را ، برای صادرات اختصاص دهد،.....ادامه دارد....
۴
و اگر موضوع تامین آب مناسب نباشد ، هر خانواده در این زمین چند هکتاری ، می تواند به تعداد افراد خانواده ، اطاق حدود ۲۰ متری( یا متراژ دلخواه) ، تهیه کند !، و بقیه ی زمین خود را ، با ایجاد دکورهای شکیل، محلی برای بازی ی بچه ها و برای تفریح خود و خانواده اش کند !،....
جمعیت را هم کنترل کنیم ، چون در زمان های قدیم ، جنگ روی نفرات محاسبه می شد ، ......ادامه دارد....
۵
بنابراین احتیاج به جمعیت زیاد بود ، ولی امروزه جنگ ها الکترونیکی شده و نیاز به جمعیت بیشتر از حد معقول نیست ( ما همیشه چند میلیون نفر جمعیت جوان داریم .....) ، همین جمعیتی که داریم کافیست!، با تمام این تفاسیر ، اگر کسی هوس داشتن جمعیت زیاد را کرد ، با این وضعی که پیش .........
که پیش میرویم ، بیشتر از صد(۱۰۰) سال طول میکشد که جمعیت ایران به ۱۵۰ میلیون نفر برسد( که نیاز نیست) ، ...........ادامه دارد...
۶
و ما ( هر خانواده)، برای تهیه ی مسکن آنها ، میتوانیم اطاق ها را دو طبقه کنیم !،.....که دو طبقه کردن ن اطاق ها یا بنا ، چند هفته یا چند ماه طول خواهد کشید ! ( پس نگرانی ی کمبود مسکن ازدیاد جمعیت را نخواهیم داشت) ،......مهم تر اینکه ، از نگرانی در آوردن ن نسل هاست !.....که اینهمه عقده ی خانه دار شدن برای خانواده های مستحق و مستضعف باقی نخواهد ماند !.....
سهمیه ی آب شرب و شستشوی هر خانواده ، به او داده میشود ، که انرا در تانکر نگهداری کنند ، حال خانواده مختار است که آب را صحیح استفاده کند ، یا نا صحیح !،.... آب کم آورد ، خودش باید آزاد تهیه کند. پایان