• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۳۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۸
سیاسی » دولت
رئیسی در شورای اداری شهرستان‌های شهریار و قدس:

دو عامل توزيع امکانات، جمعیت و ظرفیت شهرستان‌هاست

رئیس جمهور ، امکانات شهرستان‌های غرب استان تهران را متناسب با ظرفیت‌های این منطقه ندانست و گفت: دولت مصمم است در همه تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به ویژه در توزیع امکانات ، به سرانه جمعیت و همه ظرفیت‌ها توجه کند.

در توزیع امکانات، سرانه جمعیت و ظرفیت‌های شهرستان‌ها را در نظر می گیریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ابراهیم رئیسی، شنبه شب در جلسه شورای اداری شهرستان‌های شهریار و قدس با تسلیت سالروز شهادت امیرالمومنین علی(ع)، گفت: تلاش برای رفع مشکلات و دغدغه‌های مردم جزو سیره و سلوک امام علی (ع) بوده است و امیدواریم این سفر که در روز تعطیل و شهادت مولی الموحدین علی(ع) انجام می‌شود، منشأ تصمیمات خوبی برای گره‌گشایی از مشکلات مردم این منطقه باشد.

رئیس جمهور گفت: در این سفر مواردی از مشکلات مردم شهرستان‌های غرب استان تهران مطرح شد که تبعات این مشکلات ایجاب می‌کند اقدامات سریع برای برطرف کردن آنها انجام شود.

رئیسی با اشاره به مهاجرپذیر بودن شهرستان‌های غرب استان تهران، گفت: ضرورت دارد طرحی درباره نحوه مهاجرت و اسکان در شهرستان‎‌های غرب استان تهران تدوین شود تا مهاجرت همراه با ضابطه و مقررات باشد.

*** ایجاد فرمانداری ویژه در دستور کار دولت

رئیس جمهور ایجاد فرمانداری ویژه را از ضرورت‌های این منطقه دانست و گفت: این موضوع در دستور کار دولت قرار دارد و پس از بررسی کارشناسی می‌تواند در جلسه هیئت دولت مطرح شود، آنچنان که طرح استان شدن غرب و شرق استان تهران موضوعی قابل بررسی است.

رئیسی با اشاره به مشکل تأمین ودیعه مسکن برای خانواده‌های دهک‌های پایین جامعه، گفت: این موضوع در دولت بررسی شده و اوایل هفته آینده درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

رئیس جمهور در ادامه به نیاز مناطق غربی استان تهران به مترو و حمل و نقل شهری اشاره کرد و گفت: شرکت مشترک شهرداری‌ها می‌تواند در این خصوص فعال شود و بی‌تردید دولت نیز از آن حمایت خواهد کرد.

رئیسی بر ضرورت تکمیل طرح‌های نیمه تمام تأکید کرد و گفت: در راستای تصمیم دولت برای کلنگ نزدن طرح‌های جدید، در این سفر نیز مقرر شد مشکلات مجموعه بزرگ لبنیاتی و همچنین مجموعه پرورش قارچ در این منطقه برطرف شود تا به بهره‌برداری برسند.

رئیس جمهور با اشاره به بازدید از مرکز بازپروری اخوان، اظهار داشت: معتاد متجاهر، مزاحم مردم است و ناامنی ایجاد می‌کند، لذا باید او را جمع‌آوری و شخصیت روحی و روانی او را بازسازی کرد و مرکز اخوان مجموعه خوبی است که می‌تواند در ارتقای امنیت و سالم‌سازی فضای جامعه بسیار مفید باشد.

رئیسی، همچنین درباره واقع شدن واحدهای مسکونی محمدآباد شهر قدس در حریم رودخانه، گفت: تعیین حریم برای رودخانه و دریا یک موضوع کارشناسی و قانونی است و لازم است مشکل مردم محمدآباد پیگیری شود تا تکلیف مردم مشخص گردد.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید کارگروهی در این زمینه تشکیل شود تا این مشکل را در سطح شهرستان و نیز در سطح کشور بررسی کند و با تصمیم‌گیری مناسب، دغدغه و نگرانی مردم را برطرف کند.

رئیسی، همچنین به موضوع جمعیت و تأکید دولت برای توزیع امکانات بر اساس آن اشاره کرد و گفت: سرشماری، پیش‌تر هر پنج سال یکبار انجام می‌شد، اما آن را به ۱۰ سال یکبار افزایش دادند که به نظر می‌‌رسد سرشماری پنج سال یکبار منطقی‌تر است، لذا ضرورت دارد ابعاد مختلف این موضوع در جلسات کارشناسی بررسی و تصمیم‌گیری شود.

*** ضرورت سامان دادن به وضع اتباع خارجی

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت سامان دادن به وضع اتباع خارجی تأکید کرد و اظهار داشت: همه مشخصات و وضع تردد اتباع خارجی در مناطق مختلف کشور، باید کاملاً قاعده‌مند باشد و ضمن احترام به خواهران و برادران افغانستانی حاضر در کشورمان که امروز با مردم ایران پیوند خورده‌اند، لازم است نظارت‌ها نیز با دقت صورت گیرد.

رئیسی، گره‌گشایی از مشکلات مردم را وظیفه همه مسئولان دانست و گفت: تأکید می‌کنم سفرهای استانی بدون تشریفات است و فقط باید جنبه کاری داشته باشد و در آن برای رفع مشکلات مردم چاره‌اندیشی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)