پخش زنده
امروز: -
اعزام ۳۷ نخبه مهارتی کشور در ۳۳ رشته به چهل و ششمین مسابقات بین المللی شانگهای چین در دومین جلسه شورای سیاست گذاری مسابقات ملی مهارت به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی حرفهای کشور، با ارائه گزارشی از نوزدهمین مسابقات ملی مهارت، گفت: کشف استعدادهای حرفهای جوانان و ایجاد فرصت مناسب جهت شکوفایی مهارت ها، شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاههای اقتصادی، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای بین جوانان، ایجاد انگیزش در جوانان برای کسب مهارت و فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم بین جوانان کشور از جمله اهداف برگزاری مسابقات ملی مهارت است.
علی حسین شهریور با بیان اینکه رقابتها در ۶۳ رشته مورد تأیید سازمان جهانی مهارت است، افزود: مهلت ثبت نام نخبگان مهارتی برای شرکت در این رقابتها تا پایان اردیبهشت، برگزاری مرحله شهرستانی هفته اول مرداد، مرحله استانی پایان مهرماه و مرحله کشوری پایان آذر درنظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان ساخت: براساس اتفاق نظر اعضای شورای سیاست گذاری بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت، نخبگان مهارتی به صورت غیرمتمرکز در ۶ استان کشور در ۴۰ رشته در حوزههای فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل و ترابری، خدمات اجتماعی و فردی، فناوری ساخت و ساز ساختمان، فناوری ساخت و مهندسی و هنرهای خلاق و مد با هم به رقابت میپردازند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان، زمان شروع مسابقات جهانی مهارت را از ۲۰ تا ۲۵ مهر اعلام کرد و گفت: ۳۷ نخبه مهارتی چهل و ششمین مسابقات جهانی مهارت (۲۰۲۲ شانگهای چین) در ۳۳ رشته در محیط واقعی کار و در دل صنایع در اردوی آماده سازی این مسابقات به سر میبرند.
شهریور با تقدیر از حامیان مسابقات ملی مهارت، بیان داشت: نوزدهمین مسابقات ملی مهارت با هم افزایی و حمایتهای مالی و معنوی نهادهایی مانند وزارت آموزش و پرورش، وزارت ورزش و جوانان، سازمان فناوری اطلاعات ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشگاه فرهنگیان، اتاق اصناف ایران، خانه کارگر و واحدهای تولیدی برگزار شده است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی حرفهای کشور همچنین با تأکید بر بهره گیری از توانمندیهای نخبگان مهارتی در این مسابقات، اذعان داشت: نخبگان مهارتی قادرند مهارت، دانش، فناوری و صنعت جدید و به تبع آن فرصتهای شغلی جدید برای جامعه خویش ایجاد کنند و ضرورت دارد زمینه نقش آفرینی و کارآفرینی آنان برای شکوفایی کشور فراهم شود.
معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور نیز در این نشست، حضور نخبگان در مسابقات ملی مهارت را نویدبخش آیندهای روشن برای کشور برشمرد و از حامیان مالی و معنوی مسابقات مهارت تقدیر کرد.
محمدرضا شاه پسند با بیان اینکه توسعه کشور در گرو تربیت و آموزش افراد توسعه یافته با مهارت بالا است، ادامه داد: اهمیت به قابلیتهای مهارتی و حرفهای و پنجههای کارآمد رویکرد جدیدی است که در ارائه آموزشهای مهارتی توسط سازمان آموزش فنی و حرفهای دنبال میشود.
افزایش رشتههای پیرایش مردانه و خدمات رستوران داری در این دوره از مسابقات، میزبانی ۳ رشته توسط دانشگاه آزاد اسلامی و ۲ رشته توسط دانشگاه فنی و حرفه ای، برگزاری مسابقات مشاغل نوظهور در ۴ رشته در نیمه دوم سال جاری، برگزاری مسابقات مهارت نوجوانان با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۱، تأمین مکان برگزاری مسابقات، مواد مصرفی و تجهیزات توسط حامیان از مصوبات دومین جلسه شورای سیاست گذاری مسابقات ملی مهارت بوده است.