پخش زنده
امروز: -
نخبگان جوان در شرکتی دانش بنیان، سراغ کارهای نشدنی رفته و حالا نتیجه گرفته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیر توسعه بازار این شرکت دانش دانش بنیان که در بخش ساخت و بازیابی تجهیزات پزشکی فعالیت میکند، گفت: بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی آلمان که از کشورهای سرآمد در تولید تجهیزات پزشکی هستند اکنون در مراکز درمانی و بیمارستان هایشان از دستگاههای بازیابی شده استفاده میکنند.
آقای مهدی نهانی افزود: این شرکت در شرایط تحریم با مهندسی معکوس و ساخت برخی قطعات؛ ایمنی درمان را افزایش داده است.
آقای ملک زاده مدیر شرکت دانش بنیان ویتا هم گفت: در بخش قطعات الکترونیک و مکانیک، کاملا به سمت بازطراحی قطعات میرویم.
اقای مشعوف مدیر فنی شرکت نیز گفت: بیشترین تمرکز ما روی مهندسی معکوس و تعمیر بردهای الکترونیک این تجهیزات است که هزینهها را بسیار کاهش میدهد البته بازیابی تجهیزات پزشکی، تنها اقدام این شرکت نبوده است.
آقای ملک زاده در این باره گفت: به افغانستان ۳۰ دستگاه صادر کرده و چندین قرارداد با بیمارستانهای عراق منعقد کرده ایم و در حال مذاکره با مسوولان وزارت بهداشت این کشور هستیم.
جدای از چالشهای اقتصادی که این شرکت با آن روبروست سنگ اندازی مافیای تجهیزات پزشکی هم به مشکلاتشان افزوده است.
آقای مهدی نهانی مدیر توسعه بازار این شرکت دانش دانش بنیان گفت: برخی شرکتهای بازرگانی همچنان ترجیح میدهند واردات صورت گیرد و تمایل دارند به جای بازیابی دستگاهها و تجهیزات پزشکی در شرکتهایی مانند شرکت ما، واردات کنند زیرا سودشان در این کار است.
به گفته مسوولان این شرکت دانش بنیان اگرفعالیت این شرکت نبود شاهد بودیم بسیاری از دستگاههای مستهلک شده بیمارستانها به جای ورود به شرکت، تبدیل به ضایعات میشد.
این شرکت سال گذشته با اقداماتش مانع از خروج دو و نیم میلیون دلار ارز شد و مسوولان شرکت قول دادند امسال بیش از ۶ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری کنند.
Vitaip.ir