• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۱۵۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
اقتصادی » صنعت

رفع محدودیت‌های آب و انرژی صنایع در دستور کار

معاون وزیر صمت گفت: چالش جدی امروز صنایع در کشور، محدودیت‌های آب و انرژی است و برای تامین این موارد، پروژه‌های متعددی تعریف کرده ایم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی رسولیان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با بیان این‌که اصفهان دارای صنایعی است که با صنایع کشور قابل رقابت است، تصریح کرد: به گفته مقام معظم رهبری، کار آفرین‌ها عابد هستند و باید مسیر را برای آنان هموار کرد.

معاون وزیر صمت اصلاح و تسهیل فرآیند‌ها برای رشد اشتغالزایی و حذف بروکراسی‌ها را در برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و ادامه داد: از امسال واگذاری‌های زمین به شهرک‌های صنعتی به صورت الکترونیکی انجام شده و امضای طلایی با هدف شفاف سازی، حذف خواهد شد.

وی با بیان این‌که چالش جدی امروز صنایع در کشور، محدودیت‌های آب و انرژی است و فعالان اقتصادی باید به آن توجه لازم را داشته باشند، تصریح کرد: سال گذشته به علت قطعی مکرر برق، برخی از فعالان اقتصادی متضرر شدند، بنابراین تامین آب صنایع کشور را در قالب پروژه‌های مختلف در دستور کار داریم.

رسولیان میزان پساب‌های شهری در کشور را بیش از یک میلیارد مترمکعب اعلام و اضافه کرد: برنامه ریزی برای استفاده از پساب‌های شهری به عنوان منبع آب پایدار برای صنایع، انجام شده است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی از خریداری هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه پساب‌های شهری در سطح شهرک‌ها خبر داد و گفت: استفاده از آب‌های سطحی نیز در دستور کار است.

وی با بیان این‌که تامین برق در کوتاه مدت را هدف قرار داده ایم، اعلام کرد: کسری دو هزار و ۵۰۰ مگاواتی برق را در سطح شهرک‌ها داریم که باید تامین شود.

معاون وزیر صمت گفت: بیش از ۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای زیر سازی شهرک‌های صنعتی کشور تخصیص یافته که عملیات اجرایی آن‌ها ۷۰ درصد رشد داشته است، هر چند که در تامین زیر ساخت‌ها با مشکلات متعددی رو به رو هستیم.

رسولیان همچنین با بیان این‌که برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مشوق‌های خوبی تعریف شده است، توضیح داد: هزار و ۶۰۰ نیاز فناورانه و بیش از هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی که در مسیر دانش بنیان شدن قرار دارند، شناسایی کرده ایم و دنبال تخصیص زمین به این گونه شرکت‌ها هستیم.

امیر حسین کمیلی رئیس سازمان صمت اصفهان نیز با بیان این‌که سال‌های متمادی است که هدفگذاری کشور بر محور اصلی تولید و اشتغالزایی قرار دارد، ادامه داد: اصفهان سرشار از ظرفیت هاست، اما محرومیت‌ها و مظلومیت‌های بسیاری نیز کشیده است.

وی با اعلام این‌که اصفهان در صف اول جهاد اقتصادی قرار گرفته است، افزود: توجه به صنایع اصفهان که همواره در سخت‌ترین شرایط اقتصادی استقامت کرده و مشقت‌های فراوانی را پشت سر گذاشته اند از سوی مسئولان کشوری و استانی، یک ضرورت است.

گفتنی است در ادامه این مراسم، رسول سواری به عنوان سرپرست جدید شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان معرفی و از زحمات محمد جواد بگی رئیس سابق شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان، تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)