پخش زنده
امروز: -
آیین تجلیل از خادمان سلامت و دستاندرکاران ستاد نوروزی ۱۴۰۱ در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز در مراسمی از مدیران فعال استانی در مدیریت پیک ششم کرونا و اعضای ستاد فعال در نوروز ۱۴۰۱ در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا (ع) قدر دانی کرد .
این مراسم با حضور استاندار خراسان رضوی، جانشین فرمانده نیروی انتطامی استان، مسئولان قضایی، فرمانداری و مدیران حوزه سلامت برگزار شد.
حسینی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم گفت: در زمینه واکسیناسیون دز اول و دوم در شرایط خوبی به سر میبریم، اما آمارهای پایین واکسیناسیون دز سوم با ۳۸ درصد، نگران کننده است.
او با اشاره به اینکه علاوه بر کرونا ۶ بیماری دیگر استان را تهدید میکند، افزود: متاسفانه دومین مورد سرخک در استان شناسایی شد که این بیمار از اتباع بوده است و در خصوص بیماری سرخک باید همه به کمک نظام سلامت بیایند.
بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم گفت: در نوروز امسال ۱۶۰ هزار مراجعه اورژانسی در مشهد، ۵۳ هزار بستری و ۵۰۰ هزار خدمات پارا کلینیکی داشتیم و حدود ۱۸ هزار عملیات جراحی انجام شده است.
استاندار خراسان رضوی نیز در پایان این مراسم گفت: قرارگاه مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد وظیفه مدیریت تخصصی این ویروس را به عهده گرفته که تاکنون بسیار کارساز بوده است.
نظری ادامه داد: مدیریت عمومی این ویروس در ستاد استانی مقابله با کرونا انجام میشود، ستاد استانی از نگاه عام، به صورت مستمر و هفتگی تشکیل میشود و بر اساس نیازمندیهای قرارگاه مقابله با کرونا، تصمیمات حمایتی را در زمینه مهار ویروس کرونا میگیرد و قرارگاه تخصصی را مورد پشتیبانی قرار میدهد؛ زمانی که این دو قرارگاه باهم تصمیم بگیرند و درکنار هم باشند، کارها خوب پیش میرود.
او گفت: استان ما در معرض جمعیتهای سیال گسترده است و مواجهه با زائران خارجی و اتباع، مولفههای جدی این عرصه است و بر اساس این مولفه ها، در باره ویروس کرونا در استان تصمیم گیری میشود.
استاندار خراسان رضوی گفت: مانند گذشته نمیتوانیم اعمال محدودیت داشته باشیم، ادامه وضعیت قبل و تعطیلیها میتوانست ضربات جبران ناپذیری به بنیهی علمی استان وارد کند و اگر لازم باشد تصمیمی در ارتباط با کنترل و مدیریت کرونا گرفته شود، با هدف گذاریهای خاص باید تحقق پیدا کند.
او افزود: واکسن مرحله سوم خیلی مهم است تا ضریب مصونیت و ایمن سازی جامعه بالا باشد که خسارتهای کمتری به زندگی و مردم وارد شود؛ آمادگیهای درمانی به نحو احسن باید صورت گیرد و تصمیمات لازم در قرارگاه و ستاد استانی باید گرفته شود.