پخش زنده
امروز: -
وزیر اقتصاد گفت: برای نخستین بار صورتهای مالی ۳۱۳ شرکت دولتی برای دسترسی عموم، بر روی سامانه کدال قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، در ادامه برنامههای شفافیت مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی، از امروز گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی به انضمام صورتهای مالی سال مالی ۱۳۹۸، (۲۹۶) شرکت دولتی اعم از مادرتخصصی، اصلی و فرعی و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی به انضمام صورتهای مالی سال ۱۳۹۹، (۳۱۳) شرکت دولتی از جمله تعداد ۷ بانک دولتی، ۲ بیمه دولتی و همچنین ۴ شرکت تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در سامانه کدال منتشر و در دسترس عموم قرار گرفت.
این گزارش اظهار میدارد، سالهای متمادی است که صورتهای مالی شرکتهای دولتی پس از انتشار و حسابرسی توسط حسابرس مستقل، به تصویب مجامع عمومی میرسد، اما تصویری از کم و کیف عملکرد مالی این شرکتها و نقاط قوت و ضعف احتمالی موجود در عملکرد مالی شرکتهای دولتی و مدیران آنها برای عموم مردم منعکس نمیگردد.
این گزارش خاطرنشان میسازد: انتشار عمومی صورتهای مالی حسابرسی شده شرکتهای دولتی به همراه گزارشهای حسابرس مستقل و بازرس قانونی مربوط که باعث افزایش شفافیت مالی از طریق اطلاع و دسترسی عمومی به تمامی زوایای آثار مالی فعالیتهای شرکتهای دولتی میشود، پاسخی به این نیاز و جبران کننده این کمبود است و فضای پرسشگری عمومی را تقویت و مطالبات نسبت به پاسخگویی مدیران شرکتهای دولتی را افزایش میدهد.
این گزارش میافزاید: شرکتهای دولتی نقش پررنگ و تاثیرگذاری در اقتصاد کشور دارند. این شرکتها، بخش عمده فعالیتهای اقتصادی دولت را برعهدهداشته و آثار مالی و اقتصادی تعیینکنندهای بر عملکرد دولت و همچنین در زندگی مردم بهعنوان ذینفعان اصلی خود دارند؛ به گونهای که بیش از نیمی از بودجه کل کشور مربوط به شرکتهای دولتی است. همچنین انتشار اطلاعات شرکتهای دولتی میتواند زمینه را برای محققان و صاحب نظران کشور برای تهیه گزارشهای کارشناسی و مقالات دانشگاهی نیز فراهم آورد.
این گزارش بیان میدارد: بدیهی است در حوزهای چنین گسترده و تاثیر گذار بر شئون مالی و اقتصادی و اجتماعی کشور، شفافیت در کنار پاسخگویی مدیران اهمیتی صد چندان مییابد. شفافیت و پاسخگویی مدیران در شرکتها جزو مهمترین اهداف نظام شرکت داری و از اصول مهم حاکمیت شرکتی محسوب میشوند.
این گزارش میافزاید: آگاهی از انتظارات جامعه و دریافت بازخوردهای ناشی از این اطلاع رسانی و انتشار عمومی، از یکسو سبب میشود حس مسئولیت پذیری مدیران افزایش یافته و مدیران این شرکتها در عملکرد خود با دقت و وسواس بیشتری عمل نمایند و از سوی دیگر باعث ارتقای بهره وری خواهد شد. استمرار این فرآیند، موجب افزایش بیشتر شفافیت در آینده نیز خواهد گردید.
با توجه به ارتباط گسترده ای که با سهامداران دارم لطفا پیگیر وضعیت سهام پالایش و دارایکم باشید.این دو صندوق را دولت به مردم فروخته و درحالیکه قیمت ناو این دو سهم خیلی بالاست اما قیمت سهم خیلی پایین مانده و باعث آزرده خاطر 70 درصد سهامداران بورس شده.حتی اگر شاخص بورس 2 میلیون هم شود تا وقتی این دو صندوق که جمعیت میلیونی از سهامداران را در ضرر نگه داشته اعتماد به بورس بر نمیگردد.
ریاست جمهوری قول داده بودند ضرر زیان سهامداران صندوق های دولت را جبران کنند و رئیس بورس هم قول داده بودند تا آخر سال 1400 قیمت این دو صندوق را به قیمت ناو می رساند.اما هنوز به وعده ها رسیدگی نشده.
لطفا پیگیر باشید تا این دو سهم هم تکان بخورد.تا فشار روانی و تبلیغاتی علیه دولت و سازمان بورس کمتر شود.
مشکل بورس شاخص کل نیست!مشکل دو صندوق دارایکم و پالایش است که خیلی ها را برده تو ضرر و دو سال خواب پول سهامداران هم داشته است.
مشکل بورس حدود 18 عرضه اولیه است که از دو سال پیش سهامدارانشان در ضرر هستند.
مشکل بورس سودهای رسوب کرده در حساب شرکتهای بورسی است که در سالهای قبل بحساب سهامداران واریز نشده و متاسفانه شرکتها حاضر نیستن این سودهای رسوب کرده را از سجام واریز کنند.
لطفا تمرکز کنید روی وضعیت دو صندوق عرضه شده دولت و عرضه اولیه های دولتی که منفی شده اند و سودهای رسوب شده سهامداران که باید از سجام واریز شود تا تکلیف این سودها مشخص گردد.
میلیونها سهامدار تا در پرتفو خود منفی بودن پالایش و دارایکم و حدود 18 عرضه اولیه را از دوسال پیش می بینند اعتمادشان بر نمیگردد.
تمرکز دولت بر سهام های شاخص ساز فقط به نفع حرفه ای ها تمام شده و مردم عادی در بورس ضررهاشون جبران نشده.
این مطالب را پیگیری کنید و به اطلاع مسئولان دولت و سازمان بورس برسانید.
بابت پیگیرهای خوب خبرگزاری شما پیشاپیش تشکر میکنم.
کارشناس و کارگزار یک کارگزاری در شهرستان