پخش زنده
امروز: -
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت استان کرمانشاه گفت: سبزیجات بهاری منبعی غنی از پتاسیم، فیبر، املاح و ویتامینها هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، نیلوفر حیدری گفت: سبزیجات بهاری به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدان بالا در پیشگیری از بیماریها و سرطانها موثر هستند.
وی افزود: سبزیجات بهاری به دلیل نداشتن کربوهیدرات، قند و چربی برای بیمارانی که به دیابت، فشار خون و چاقی مبتلا هستند بسیار مفید است.
این کارشناس تغذیه به مصرف پایین سبزیجات در سبد غذایی خانوادهها اشاره کرد و گفت: رویش این گیاهان در فصل بهار فرصتی مناسب برای استفاده از این منابع ارزشمند غذایی است.
وی افزود: مصرف این گیاهان برای کودکان بالای ۳ سال منعی ندارد و به تغییر ذائقه آنها به سمت غذاهای مفید کمک میکند.
حیدری گفت: بهترین روش پخت گیاهان بهاری بصورت بخار پز و آب پز است.